Дисплей вместо огледало за задно виждане в Cadillac CT6

От Cadillac предлагат доста интересно решение, целящо да увеличи видимостта назад.

Обратно в новината

Коментари - Дисплей вместо огледало за задно виждане в Cadillac CT6 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

val55

Че то, от тази година всички коли трябва да имат такива камери задължително поне така казваха от 1-2 години. Страничните огледала отдавна трябваше да се заместят с камери, които покриват и мъртвите пространства. Предното стъкло трябваше да е навигационно и на него да излизат всички данни от компютъра на колата и т.н.... Много говорене малко действие, а закъснението е с години за внедряване на технологиите...

на снимката жестоко увреждащо околната среда и съзнанието оръжие з а масово поразяване.Дисплея изкривява съзнанието на жертвите и уврежда включително от снимки на екрана.ИЗвъземни претъпници внедряват масово тези оръжия маскирани като екрани вкл телевизионни .този формат екрани да не с е допускат до самолетоносачи ядрени подводници и централи могат да предизвикат неконтролируеми реакции ..

на снимката жестоко увреждащо околната среда и съзнанието оръжие з а масово поразяване.Дисплея изкривява съзнанието на жертвите и уврежда включително от снимки на екрана.

Има таратанци, камерата за огледалото работи постоянно, и предлага перфектна видимост дори при нощно време, като елиминира всякакво заслепяване от превозни средства отзад, или ако колата е натоварена до тавана и не може да се види нищо през задното стъкло. Не е просто камера, която се включва когато превключите на задна предавка.

Королата ми има перфектна камера за задно виждане отдавна!Голяма новина.

Aз имам на Шкодата такова огледало Трябваше да го патентовам :))))

Хмм интересна "иновация", която Toyota имат в серийни модели от няколко години ...