Коментари - Citroen представи новото C5 като 3 в 1 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ситроен Трябва да бъдат лъч надежда за да има някакво разнообразие в автомоболостроенето. Иначе лъвчетата да я затрият и тая марка, както направиха с Талбот и Симка

От Ц5 Серия 3 насам нищо по-добро не е излязло от Ситроен. Предните истински добри модели бяха ХМ, ЦХ и ДС. И Ксантията ставаше, ама съм със смесени чувства за нея, не я харесвам. Всичко останало е...пълен шрот. И това го пише заклет фен на марката. Ама това нещо на снимката не прилича на нищо, освен на един сбирщайн, пълен с глупости и нищо ситроенско в него, освен името. Както почти всички нови таралясници впрочем.

Абе Ситроен, бягайте от тия главочи от Пежо. Те ви задушават. Правете си чисто собствени коли. Можете

Те можеха. Само че, пежо наложи макферсон със сфера, премахна дирави управлението, вкара много пластмаса, грозни дизайни, и свали яко качеството на двигателите. Накрая затри всичко, което беше направило Ситроен различен и истински, спрямо всички други коли от неговият клас. Лебедовата песен беше Ц5 Серия 3, наистина пипнат и помислен, въпреки някои дреболии, но с Хидрактив 3+, и то това се води екстра, иначе се друсаш на амортисьори. И оттогава повече няма хидравлични Ситроени, тоест официално няма повече "ситроен" в Ситроените. Всичките вече приличат на Дачии, и така и возят.

мачки,пички и елхички НЕ ПОПРАВЯМЕ:)))