BMW 8-ма серия дебютира този месец

BMW обяви, че новата 8-ма серия ще дебютира този месец.

Обратно в новината

Коментари - BMW 8-ма серия дебютира този месец | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прекопирали са го от новата Лада Веста :))))))

Нищо ново под слънцето,ламарина двигател и гуми,карам си старио голф,а тва бмв е като настъпена жаба ,чудят се какво да измислят та хората да харчат грешни пари,който има толкова да ги даде за бедните

Тенекии за по стълбовете и дърветата нов модел. Дано по малко невинни загинат заради бъдещите собтвеници на тва чудо!

Ами то отзад приличан на Мерцедес, отстрани прилича на мерцедес, отпред е БМВ, но прилича на мерцедес. Как няма да е хубава!! Отворете аналозите на Мерцедес и кажете дали не е така.

Отварям сайта на Мерцедес, натискам GLE и а, к'во прави тук тази Х6?

Този път наистина красива кола.

8-ма серия с V8 ? ЗАЩО ?! Трябва да е V12!!!

Защото не е 12-та серия :)

"Демоничният" Challenger има 6.2-литров V8 с мощност 850 к.с. и 1044 Нм. Подобен двигател се монтира също на Challenger, Charger Hellcat и Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Моторът на Demon обаче е снабден с различен механичен компресор, модифицирана изпускателна система и нов всмукателен тракт, предава Факти. За предаването на огромната мощност към колелата се грижи осемстепенна автоматична трансмисия. Тя се различава от скоростната кутия на Hellcat по доработения хидротрансформатор. Challenger Demon ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,3 секунди. Сатанинското купе преодолява класическата драг дистанция от четвърт миля (402 метра) за 9.65 сек. с финална скорост 224 км/ч. От Dodge се хвалят, че Demon вече счупил няколко световни рекорда. Това е първият сериен автомобил, способен на ускорение на две гуми (wheelie) с предница на 89 см във въздуха. При това упражнение натоварването достига 1.8 g, повече от всяка друга серийна кола на планетата.

Да, наистина е сатанински, но както почти всички американци, става само за по правата. Дойде ли завойче, бегай борче, иде додж-че.

МЕЧТАТЕЛИ..................http://auto.dir.bg/news.php?id=25593228

уникално изглежда