Коментари - Бизнесмен си направи златен мерцедес във Велико Търново | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гробница без аналог в света да и то пребоядисана - стойността е около 0 на това безобразие... Много "шукар" е станала, свалил и е цената едно 2000 лева та да стане точно 0, може и да я пласира некъде по махалите...

Колко шоколата обелиха, за да сберат толкова "златно" фолио? :) Смешна, циганска история. Не знам как може на някой да му харесва....

Това не е злато, а фолио и нищо повече! Ще му се смеят та чак ще падат от смях. И понеже са джентълмени ще пускат от прословутия си английски хумор. Чакаме и ние да чуем по нещо весело.

Не знам тия "майстори" в София колко са се били окакали, ама и след тази интервенция изглежда грозен и недодялан. Въобще не коментирам кича и съвсем настрана оставям факта, че става дума за модел-класика.

Гледах класация на най сигурните коли произведени до сега. Оказва се ,че 123 Мерцедес е на първо място!! Имах такава,мога да кажа , че няма по добро!!! В момента карам последен модел на Е класа,ташак работа!! Всички коли днес са като новите мобилни телефони един калъп!! Няма го усещането за индивидуалност!!

Този дали е ром или само първенвю

Не знам защо, но се сетих за циганските баронеси с поне един златен зъб отпред, 7-8 златни пръстена и наниз пендари. И задължително къщата е със "златни" орнаменти, фризове и пр.

Миньо Стайков и Баневи ли визирате?

123ката живее в нашите сърца!

Същите бизнесмени като този ни убеждават ежедневно как няма пари за заплати и осигуровки и са на ръба на фалита, иначе си правят автопаркове за милиони.

Това ли е "специалното златно фолио" - https://link

Хубава работа, ама циганска.

Прилича на ла-но.

Надявам се, да са изчакали няколко седмици след боядисването, иначе ще има проблеми, понеже боята още съхне и отделя газове. Лазерна технология за рязане на фолиото няма - всичко се реже на ръка, но трябва опит и стабилна ръка

""Лазерна технология за рязане на фолиото няма"" - напротив има. При положение, че фолиото е скъпо, компютър първо ти напасва отделните парчета така че да има минимална загуба на фолио, по същия начин както при отрязъците от естествена кожа за тапициране. Само че там и оригиналната кожа е с различни, неправилни размери и е още по-сложно. После лазер ти реже отделните парчета фолио - примерно за калник,врати, капаци и т.н. и т.н.

Лазерна технология за рязане има, но е неприложима при облепиането на коли с фолио за промяна на цвета. Автомобила има много неправилни форми и не може абсолютно точно да се предвиди колко и къде ще "поеме". Занимавам се с това от много години и повярвай ми, знам какво говоря

Кой си е платил за тази статия? "Бизмесненът"/ Ж. Желев- РИП!/ или Кристоявашевците? Голяма простотия!

Егати пауъра!

Това фолио струва 3000 лв. с монтажа. И нищо златно няма в него, освен цвета. Същото като хромираното фолио.

3 бона с монтажа струва обикновен каст с печат, не това фолио.

Голям кич! Но,... някога Турхан Расиев написа: "По-добре кич, отколкото хич."

Голям кич! Но,... някога Турхан Расиев написа: "По-добре кич, отколкото хич."

Цената на фолиото, дето уж е златно, а всъщност не е, е 160 лв./квадрат. Това умножете по две, заради двата слоя. За облепянето цената е също толкова - 120-160 лева. Общо това облепяне е струвало между 8 и 10 бона, без пребоядисването. Според мен е кич и цигания, ама защо да не вземеш 10 бона..

Тъпанар, за 4000 ще си го боядиса сребро или пък антрацит като на SL300 Gullwing. И ще изглежда стилно и класическо.

В района има само един с неизживяно детство, собственик на транспортна фирма!

Митьо Пищова

Ром от цигански произход?