AК-47 срещу Mercedes-Benz GL (видео)

Автомат "Калашников" (АК-47) се изправи срещу немската SUV машина Mercedes GL в ново видео на американска компания.

Обратно в новината

Коментари - AК-47 срещу Mercedes-Benz GL (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АК означава "автоматический карабин" с автор германеца Хуго Шмайзер. Поинтересувайте се, интересно е какво значи съветска манипулативна пропаганда.

Е сега ако ви нападне армията докато чакате да светне зелено на светофара пред СУ "Св. Климент Охридски" и не се опитате да избягате, като дадете газ или да извадите през странично стъкло автоматични си пистолет, сигурно ще ви отрепат. Въпроса е, че ако сте честен гражданин, можете да избегнете някой случаен изтрел. Ако сте наркобос или заплашен бизнесмен, това стъкло ще ви даде време за реакция. Ако обаче ви напдне някой хулиганин бивш служител на реда в някой държава, защото сте му отнели предимство, можете да се заключите в колата и да избегнете изтрелите от неговия пистолет, после да дадете газ и да избягате. Но дори и да е с клашник, пак ще знаете че може да пемете един два изтрела прреди да избягате., което не е малко. Между другото той с колата можеше да го прегази за това време точно 1 секунда му трябва и с предните гуми му е стъпил на гърдите.

Ами да пробват с боеприпас БЗТ за АК, тогава да видят резултата.Много пъти съм го виждал и хичне ми се мисли каква трагедия ще стане в купето.

Това е кукла, при снимките отвътре човека не трепва. Абсурд е да стрелят срещу теб и да не трепнеш, да не диаш ....

Ако концентрира стрелбата в една точка, стъклото няма шанс !!!

Че кой ще стреля по бронирана кола с автомат? Стреля се с гранатомет. :)

Шансът му зависи от вярата която има, ако е много убеден комунист няма да има никакви проблеми: Може би искате да я сразите моята вяра във дните честити, моята вяра, че утре ще бъде живота по-хубав, живота по-мъдър? А как ще щурмувате, моля? С куршуми? Не! Неуместно! Ресто! - Не струва! - Тя е бронирана здраво в гърдите и бронебойни патрони за нея няма открити! Няма открити!

Защо ти е АК след като ще стреляш на единична стрелба? Никой няма да ползва АК и да стреля на единична стрелба! А на автоматична резултата ще е друг предполагам?

С обикновен боеприпас 7.ш2мм.,наистина ефекта ще е като показания в клипа,друг е въпроса ако изстрелите се групират или пък се стреля с бронебойни патрони.С бронебоен боеприпас тоя вътре няма ,ама абсолютно никакъв шанс!!!!

щатските ак са 5.56 резултата с 7.62 какъв ли ще е ?

А ако ги беше групирал изстрелите дали резултата щеше да е същият?

И аз мога да седна в колата,то е ясно,куршумите са кьорфишек!

A беше стрелял пядя под стъклото какво ли щеше да стане? Каква е гаранцията че се стреля с истински муниции с пълен заряд?