60% от руснаците държат оръжие в колата

В кoлитe нa 60% oт руcкитe шoфьoри имa cрeдcтвa зa caмoзaщитa, coчи изcлeдвaнe нa oнлaйн-уcлугaтa зa aвтoмoбилни пoпрaвки Urеmоnt.

Обратно в новината

Коментари - 60% от руснаците държат оръжие в колата | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

60% от руснаците държат оръжие в колата, за разлика от американците където процента е 100%

Къде ги видя тези 100% от американците?

На американците им трябват пищови, за да се пазят от мечките. Руснаците носят брадви, за да се пазят от руснаците. Все пак имаме достатъчно видеоматериал в Ютуб по въпроса.

всяка статия вече е за руснаци и оръжия....

да бе руснаците държат бухалки и особено стикове за голф в колата хах, кой тъпанар го измисли тва

И 100 % от руснаците вкъщи държат оръжие. В кухните им има ножове и вилици.

Ако щантгата и ножа са оръжие, 100 % от българите ще отговарят на условието да държат оръжие в колата.

Е то аз подобна брадвичка като тая на снимката - по-къса и малко по-малка, събира се в раницата - нося и пеша като ходя, особено в крайградската зона. Знае ли човек кога ще попадне примерно на глутница освирепели кучета или кой знае какво.

Ама разбира се че нашенските журналя са усвоили добре манипулативните методи на кресливата журналистика.Вижте само - в заглавието ОРЪЖИЕ в първото изречение СРЕДСТВА ЗА САМОЗАЩИТА?!?!?!Но вече читателят ще е прочел оръжие,нищо че съгласно руските закони много малко руснаци имат законно и дори незаконно оръжие,не като в САЩ нали.Така читателят е финно обработен а истината е че тоягата и брадвата НЕ СА ОРЪЖИЯ.Важното е читателят да бъде настроен на дадена тема срещу даден обект или субект а истината след това може да бъде казана в половин уста.Съзнанието на читателя е вече възприело лъжата ,но това не е фейк нюз нали драги манипулатори журналя!?

Стига плака бе, как от това, че хората не искат да са беззащитни и носят "оръжие" произтича настройване срещу тях? В щатите като имат конституционно гарантираното право да имат оръжие какво, да не бе от това някой да се настройва срещу тях. Не е лошо да се чуват такива работи, хората в БГ да почнат да се учат и те да се грижат сами за себе си полека лека.

Не виждам нищо лошо да си държиш брадва, лопата и въже в колата...

Ами като ги гледам по клипчетата и там какви джигити има по пътищата им, нормално да носят и оръжия за самозащита.

Не се знае, немците може пак да дойдат.