10 водещи авто компании на съд за ”смъртоносна” система

Десет от най-големите автомобилни производители в света бяха дадени на съд от американски потребители.

Обратно в новината

Коментари - 10 водещи авто компании на съд за ”смъртоносна” система | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви кажа честно и аз забравях да натисха бутона, ама на паркинга пред магазина. Случи ми се 2 пъти. Въпрос на навик. Хубавите неща се учат бързо. Ама да забравиш за това когато колата е в гаража, трябва да си малко луд. Те за това и съдят компанийте, щото са луди и искат да изкарат някой лев за да си плащат за лечението.

Тази новина само доказва, защо по време на виетнамската война американските войници захвърляха своите М16 пушки и вземаха калашниците на убитите виетнамци. При един ЕМП (електомагнитен импулс - с космически или земен произход) съвременните автомобили, натъпкани с ненужна електроника, ще се превърнат в безполезни предмети. А и не само те...

Честно казано по-големи простотии скоро не бях чел. Какви чипове, какво слагане, какви газове тихи убийци, абе направо манджа с грозде.

Има и нещо преведено в новината, тойота например никога не са имали "чип който да се поставя " където и да е, от 20 години всичките "чипове" са на принцип "близост до тялото" (демек в джоба) за отваряне на врати и натискане на start бутон за палене, като чипа не се поставя никъде, а продължава да седи в джоба... Проблема е, когато си си в къщата и излезнеш от колата в гаража, но не натиснеш "Start / Stop" бутона и се отдалечиш, колата продължава да "засича" чипа в близост, на 10тина метра и не гаси двигателя...

Е тия ни взеха за по-малоумни и от тях.без чипа и без да си натиснал педалът на газта и хоп двигателя заработил . тихо само да не ви чуят крадците , че кола няма да остане в калифорния.плюс това при работа на двигателя се отделят и други елементи , които от своя страна имат мирис . досега не съм видял двигател с вътрешно горене , който при работа изгорелите газове да са без мирис.

Интересно, защо само при тъпите хамериканци го има тоя проблем :0 !? Хората в "белите държави" масово карат такива автомобили, а не се оплакват от подобен проблем. Сетих се ! В САЩ има извънземни и те стартират двигателите дистанционно, след като са прочели кода от чипа ;) Руснаците са ги пратили и са им обещали по бутилка водка за всяка вражеска жертва :)))

Това на нашите 20 годишни коли няма как да се случи. Не можеш да пропуснеш, че двигателят работи..