Най-голямата охранителна фирма в България - СОТ 161, се сдоби с 20 чисто нови електрически кросоувъра Hyundai KONA. С инвестицията си в чистата мобилност компанията СОТ 161 показва своята ангажираност към устойчиво развитие и желанието си за опазване на околната среда.

"Това е важна стъпка в нашия стремеж да намалим въглеродния отпечатък на компанията. Електрическият Hyundai KONA е идеалният избор за нас, тъй като предлага отличен пробег, голяма мощност и производителност", заяви Ивайло Христов, директор на Сигнално-охранителна дейност в СОТ 161.

Снимка: Мария Бенова

"С електрическата KONA поставихме началото на ново партньорство, което ще допринесе за развитието на устойчивата мобилност в страната. С реален пробег до 484 км само с едно зареждане и мощност на електромотора от 204 к.с., кросоувърът е един от най-продаваните модели на марката Hyundai", заяви Пантелей Панов, мениджър корпоративни продажби в "Индустриал Комерс", официален вносител на Hyundai за България. Дилърската мрежа на Hyundai у нас разполага с шоуруми и сервизи в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Габрово.