Новото BMW X3 е още по-спортно и по-гъвкаво, като се превръща във всестранен талант за ежедневието, свободното време и семейните пътешествия. В четвъртото поколение на модела новият дизайнерски език му осигурява значително по-силно присъствие в екстериора. Пакетът M Sport и пакетът M Sport Pro поставят спортни акценти за елегантно и динамично излъчване. Поразителният профил на новия спортен кросоувър може да бъде подчертан още по-индивидуално с аксесоарите и частите от BMW M Performance, които вече се предлагат за новото BMW X3.

Вижте новото BMW X3 с аксесоари и части от M Performance  >>  >>  >>

Специфичните за модела продукти за новото BMW X3 са изработени старателно и високотехнологично от карбонов композит, високоякостен арамид или блестящ полиуретан и са съгласувани прецизно. Всички части за допълнителен монтаж от гамата на оригиналните аксесоари на BMW се вписват идеално в геометрията и монолитната визия на новото BMW X3.

Снимка: BMW

Екстериорните компоненти са прецизно съгласувани с новото BMW X3 и не само поставят индивидуални акценти за елегантен спортен дух, но и отговарят на функционалните изисквания по отношение на олекотената конструкция и аеродинамиката. В четвъртото поколение на модела за първи път вече се предлага предна престилка от M Performance, която подчертава впечатляващите линии на предната броня като допълнение към екстериорните елементи на пакета M Sport.

Предната престилка в черен гланц се състои от три части и в комбинация с предната декоративна решетка M Performance, боядисана в същия цвят, излъчва увереност на пътя. Ексклузивното странично фолио M Performance във матово черно също подчертава спортния характер на новото BMW X3 дори когато се гледа в профил. Комплектът фолия, устойчиви на светлина, атмосферни влияния и автомивки, е оптимално съобразен с геометрията на автомобила и прави препратка към моторните спортове.

Снимка: BMW

За по-ярка визия, капачката на резервоара е карбонова с надпис M Performance върху полиран алуминий. Впечатляващите M карбонови корпуси на външните огледала и арамидния капак на антената осигуряват спортни акценти в профила на новото BMW X3. Пластмасата, подсилена с арамид, много прилича на карбонов композит, но предлага по-висока електромагнитна пропускливост, което гарантира неограничено приемане на сигнала при телефонни разговори и използване на множество дигитални услуги.

Задният дифузьор също е изработен от този високотехнологичен материал. Той придава на задната част още по-впечатляваща визия и в комбинация с достъпа без ключ, позволява безконтактно отваряне и затваряне на капака на багажника. За новото BMW X3 се предлага и заден дифузьор M Performance от висококачествен полиуретан в черен гланц. И двата варианта на задния дифузьор са комбинирани с блендата на задната броня M Performance в черен гланц.

Снимка: BMW

Спойлерът на ръба на покрива също е изработен от полиуретан и е лакиран в черен гланц. Той е направен така, че да оптимизира не само аеродинамиката на новото BMW X3, но и поставя особено динамични акценти в задната част. По желание спойлерът може да бъде лакиран в цвета на купето.

Особено мощно излъчване осигуряват интегрираните в задната броня карбонови ауспухови накрайници M Performance, които се предлагат ексклузивно за модела BMW X3 M50 xDrive. Те са създадени специално за двете двойки изпускателни тръби, с които новото BMW X3 M50 xDrive категорично се откроява като най-спортния модел на семейството и се отличава с логото на М. Те са покрити с карбонов композит, а вътрешните елементи са от висококачествена неръждаема стомана, както крайната изпускателна тръба.

Снимка: BMW

Ексклузивни визуални акценти в задната част на новото BMW X3 могат да бъдат поставени с М обозначението на модела X3 в черен гланц. За BMW X3 М50 обозначението M50 също се предлага в черен гланц. Друг акцент в гамата от аксесоари за новото BMW X3 са алуминиевите джанти M Performance с оптимизирано тегло с размери до 22 инча. Комплектът джанти с летни гуми се предлага ексклузивно в матово черен цвят.

Алуминиевите джанти с Y-образни спици допринасят за ексклузивното излъчване с полираните си до блясък повърхности по периферията и в центъра. Освен това 20-инчовите алуминиеви джанти M Performance с Y-образни спици в матово черен цвят се предлагат като комплекти както с летни, така и със зимни гуми. Допълнителните комплекти гуми се съхраняват перфектно в чантите за гуми с подсилени дръжки за удобен транспорт на съхраняваните.

Снимка: BMW

Още с отварянето на вратите на новото BMW X3, карбоновите лайстни на праговете M Performance дават безпогрешна индикация за динамичната ориентация на модела. Със своите впечатляващи надписи M Performance, те са като магнит за погледите. Като алтернатива за новия модел се предлагат M алуминиеви лайстни на праговете.

Автентичната атмосфера от моторните спортове достига и в интериора на новото BMW X3 с изработените от неръждаема стомана вложки на педалите M Performance, допълнени със стелките от гамата. Комплектът от четири части се отличава с бродиран надпис M Performance, ръб с кожена визия, както и лента в цветовете на BMW М за още спортни акценти. Бутоните на вратите от черен елоксиран алуминий с цветно лого на М осигуряват хармонично усещане за стил в интериора.

Снимка: BMW