В САЩ продадоха Жигула за 18 000 долара

Търг зa прoдaжбaтa нa ВAЗ-21021 в щaтa Мacaчузeтc в caйтa зa oнлaйн търгoвия еBаy приключи c дocтигaнeтo нa впeчaтлявaщaтa cумa oт 18 295 долара.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ продадоха Жигула за 18 000 долара | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вуйчо ми ,Бог да го прости имаше същата...синя , купи я през 1974-та...Държеше я повечето време в гаража, защото беше ТИР-аджия и нямаше време да я кара редовно...В същност това бе първата кола ,която подкарах ,макар и нелегално още ,като ученик на 17 с кат "М"...някъде тогава... Остана и след смъртта му преди няколко години ...в гаража и съжалявам ,че не се разбрах тогава с жена му и да си я прибера. А иначе 18 000 $ за USA съвсем не са кой знае колко много, щом викането на линейка на адрес се таксува за ...20 000....

В секс магазините има и доста по-извратени неща. Нищо лично имах такава ладичка 80-те.

Браво заслужава си

Вероятно става въпрос за колекционер или музей. Като нищо може да се окаже, че му е излязло по-евтино от това да отиде в Източна Европа, да намери читав екземпляр и да си го закара в USA.

Любими АНГЛИЙСКИ вицове за Лада: - Коя е най-малката част на ладата? - Мозъкът на собственика и - Как наричат шофьор на лада, получил глоба за превишена скорост? - Лъжец! - Шофьор на лада отива в магазин за авточасти и пита: "Може ли да ми дадете 1 джанта за моята лада"? Продавача си помислил малко и казал - да, това изглежда честна сделка. - Как шофьорите на Лада се разпознават помежду си? Вече са се срещали сутрин пред сервиза. - Как наричат Лада на върха на хълм? - Чудо! - Как наричат НЯКОЛКО Лади на върха на хълм? - Склад на фирма за вторични суровини! Така че какъв е извода? Че тези гадни английски империалисти НАИСТИНА обичат Ладичките - като източник на добро настроение!

А как ли биха нарекли Англетата човек, който разказва вицове за лади...а кара нов внос на има, няма 25г. ама много запазен ...като нов....

А как ли биха нарекли Англетата човек, който разказва вицове за лади...докато кара нов внос на има, няма 25г. ама много запазен ...като нов....

Човека сигурно си мисли, че това е макет в бонус и сега си чака истинската кола.

Всъщност аз не бих дал и 200 лева, но браво на Гогов.Където по света се случи събитие с уастието на Лада той моментално го отразява.

2000 долара е тази щайга ...

БГ тъпак. Една стока струва толкова колкото купувачите са склонни да заплатят. В случая тази стока ( автомобил ВАЗ) струва точно 18 295 USD.

Ей вие братушките хич не можете да носите на шеги

Ako e vqrno.