В Крим ще се появи руски суперавтомобил

Севастополското конструкторско бюро и австрийската компания Milano Automobile обявиха, че разработват нов суперкар с мощност 1 000 к.с.

Обратно в новината

Коментари - В Крим ще се появи руски суперавтомобил | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е кола за колекционери. За масовия потребител рустаците правят Лада - и е доста добра кола. А за Нивата - да не говорим, само Уаз-ка може да й се опре.

Най големият виц

Безформена грозотия..

Руски и суперавтомобил се "връзват" като дървен и камък

Като не е тоя, ЩЕ ми дойде другия месец.

Ще, ще! От 2014-та все ще я правят тая кола... В Крим кламери могат ли да произвеждат, та се фърлиха на коли, или само шампоан за пиене могат? :)))

Извинете но не разбрах кое е руското в проекта? А да сетих се някой олигарх ще си изпере откраднатото от руския (и не само) народ. И да не пропуснем най-важната дума в статиите за руска техника "ЩЕ".

имаха един проект "Марусия"! ко стана с него? а с Е(йо) мобил? и тази лада май ще ги настигне...

Кое е от пред и кое от зад?

Ей сега ще я направят , ама друг път.Колкото и смешния телефон йота измести айфона.Новини за наивници.То така се прави автомобил , та чак и суперспортен.Това да не ви е лосион за вана , бе мурзилки смешни.За такива неща се изисква интелект и много труд , а не водка и Путин за гордост.

Интересно ми е панелните маймуни тук, като теб които плюят по Русия от позицията на какви говорите? Производители на иновативни чушкопеци, терлици, компоти и туршии? Коментирате нация която цепи атома преди дядовците ви да са цепили дърва, лети в космоса от средата на миналия век, развива всякаква промишленост и нищо значимо в света не се решава без тях!

Браво пич .Ако е така я кажи ми нещо Руско което притежаваш.Май няма .Ох забравих ти си от ония дето вярват на всичко което пропагандират Русите.

"Това няма да бъде кола за пистата, а за пътя - от сорта на Ferrari, Lamborghini, Porsche. Всеки желаещ ще може да си я поръча". Аз няма да мога.........

Това по руски път може да мине само върху автовоз.

Ако наистина я направят това ще е най-футуристичния дизайн за момента. Успех на начинанието.

И аз съм направил няколко рисунки на подобни коли и ЩЕ ги направя ама......друг път:))))))))

За БГ и "ще" няма

Това не е вярно, от няколко години вече има българска състезателна кола с неподходящото име "Sin", стигаща до челните места на състезания.

Вие 45г. живяхте с това ЩЕ и комунизма ЩЯХТЕ да построите а другарето направо си станаха милионери без ЩЕ

Преди време я гледах и си мислех че ще остане на картинка но ето че ще се появи.... евала много красив дизайн...