Това е най-проходимата Lada Niva

Lada 4x4 Bronto е най-скъпата, но и най-коравата разновидност на култовата Нива.

Обратно в новината

Коментари - Това е най-проходимата Lada Niva | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

диференциал

Супер е.Бих си купил .Внасят ли ги вече. Много добре изглежда,здрава и след толкова години всичко вече е проверено и изпитано. Браво на руснаците. Нивата си я бива. Успех.

Много бързаш. Първо трябва да си направиш вноска.

Много ми е интересно защо в авторубриката на дир.бг се представят някакви соц. или руски возила - къде реновиран москвич 408 преди време, къде уж "най-коравата", "най-проходимата" Нива. Всичко обаче трябва да е в превъзходна степен - може би това е критерия. Задава се въпроса Спрямо какво е проходима? Спрямо форд модел "Т"? Модерни лади? Звучи като модерна карета, теглена с впряг от 2 или 4 коня. При руснаците конете са от 83 до 87 пряко сила 102 /но това са лимитирани серии. Престанете с това русофилско залитане, вземете напишете нормална статия за нормални автомобили каквито ще са интересни на широката общественост - дори не е необходимо да са от премиум марки, но мога да дам няколко жокера - шкода, опел, форд, тойота, рено, пежо, мицубиши.....Ни говорим за Ауди, БМВ и Мерцедес. Стига с тоя смешен плач по отминалите дръгливи соц возила!

Щото ни е писнало от азиатски..

Освен боята и нови гуми с джанти не виждам изменения.Според вас това прави ли го по проходимо.Да не говорим за "безупречния" 1.7 двигател тезии 8ш к.с.Ей ще ви докарам една драглива 20 год. тойота или сузуки с по добри показатели и качества и сигурен че и от към дефекти ще е по добра и новата Нива.Като набожни сте като става въпрос за Руско.

време ми е да сменя ладата си (сеп'2013) с тази новата. много ми харесва! и ще сменям и s класата си (юли'2016) с новият модел. днес го видях пред токуда, докато оставях жената да ходи на прегледи, че я страх да не умре нещо... майче само нея я е страх?!?:-) все едно. играта отива към обновяване на вече остарелият ми автопарк...

Акъла ако има начин да си смениш, че нещо не ти е в ред.

хубаво е автомобилчето. За извън пътя е далеч по добро отколкото лъскавите паркетници. Ама на българина му дай да злобее. Гнусно племе!

Бягай да купуваш. Какво ревеш тук.

Дали в България ще се намери поне един русофилистик да си купи този връх на чугуна? Надали!

Аз бих си я купил без да се замисля!Дори се замислих да си я купя с кеф!

е на това се вика самоварь- барнато един път и нема нужда от нищо друго. Те ако я накичулят с повече пласмаси, няма защо да я спират от производство- ще си намери и нови почитатели

добра цена с оглед off road възможностите, които предлага.

Малко по-лъскава са направили каруцата ,само това което имат от 35г. до сега.....а огледалце в сенника има ли???

не ви кара да я купувате, още по-малко да я оценявате.

както и радиото, това е в пакета с екстрите

Истински мужик от огледалца-могледалца не се интересува, а климатика направо го разсейва