Tesla Model S стана най-бързия масов автомобил в света

Tesla разкри P100D версията на Model S, като този вариант на електромобила се превърна в най-бързия масов автомобил в света.

Обратно в новината

Коментари - Tesla Model S стана най-бързия масов автомобил в света | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 135000 евра мога да си купя Ферари.а не тесла.

Гледам Wiki-то за ускорението на заводски коли. Първи в теста от независим източник са Порше 918 2,2 секунди. Второ е Ферари LaFerrari 2,4, трета е Тесла-та с 2,5 и без тест от независим източник. Та статията ще е вярна ако добавим, че е седан и/или електрически.

Алоооууу дирника, имате ли представа що е ро Бързина ? А и с тая цена от 134 хиляди е един масов , мани мани . В България ценста му ще достигне до към 180хиляди евро , може би . Абе масова работа.

не било компютри, а компоти! не било скорост, а ускорение!

В София вече има няколко тесли(една дори щеше да ме удари в Метро,че се бях заблеял и не чух нищо) та да ви кажа само селтаци...в Норвегия всяка 4-та кола е ЕЛЕКТРИЧЕСКА,не хибрид и най разпространената е Нисан Лииф,Тесла и BMW i3 а страната е 4-та в света по износ на нефт и газ а цените там са най-високи.....мислете с кухите си тикви какво ще стане скоро след като след 2020г в Скандинавия ще се забрани продажбата на коли с ДВГ а през 2025г се предвижда това да стане и в Германия

Някак си не мога да схвана връзката на заглавието и статията.... Ама сигурно защото съм много тъп..... мноооого по-тъп от автора.....

NEDC е за смесен цикъл - градско - извън градско. Много добри показатели. Браво!