Tesla Model 3 ще бъде без скоростомер

Серийният вариант на най-достъпната Tesla ще стане първият автомобил без приборен панел или прожекционен дисплей

Обратно в новината

Коментари - Tesla Model 3 ще бъде без скоростомер | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ви е преводач и откъде преписвате. Преди два дни бях в магазин на Тесла и казаха, че есента ще има Тесла 3 по улиците , поне тук в ЛА

ЛА, като ЛА-ЛА Ленд ли?

Лос Анжелис; Латинска Америка; Лаос (LA); Латвия; Лапландия(не е държава); Линейна алгебра; Лавочкин; Ла ла ленд; Ла -(минор);

а някакво логично обяснение има ли?

И къде е удоволствието? Много роботско става

Някой не следи новините, а преписва пт тук от там на парче. Никъде (в световните новини) не става дума че модел 3 няма да скоростомер. Това което няма да има е HUD дисплей. Също така производството на модел 3 вече е готово и по улиците на калифорния за забелязани production candidate рилийзи. Отново Мъск е казал че серийното производство започва юни, като първите бройки ще са за служители на компанията (един вид ще го изиграят бета тестъри), а до края на годината очаква от линията да слизат по 4000 модел 3 на седмица. Което прави прозведени коли до края на годината 80 000. Което е мнооооогооооо различно от края на 2018. Е в Европа ще е по-някое време 2018, няма как да не е така.

И за какво ти е този HUD дисплей, като имаш цял 20-инчов телевизор до дясната си ръка. Отклоняването на погледа вдясно долу е равносилно на преместването на фокуса на погледа от пътя към челното стъкло.

Явно никога не си карал кола с HUD :-)

Имаше един виц дето го разказваше Регън, за това как се купуват автомобили в Русия. Май този виц скоро ще е актуален за това как се купуват Тесли в Америка. Даваш едни пари и чакаш! След няколко години ти излиза номера, ама до тогава махнали и вратите на Теслите, щот няма нужда от тях.

това им обясних в магазина като ми казаха дай 1000$ пък някой ден ще си я получиш :)

Много ме кефи как на Мъск всичко му е в бъдеще време. Това ще направим така, онова ще направим онака ...... Като го гледам как скача от "идея" на "идея, този до края на 2018 ще им обещае и ходене до слънцето. А пък 400 000 дет са дали едни пари ще имат да .... почакат.

Бъдещето време е присъщо за новините от една североизточна страна, тези относно Мъск обикновено са реалност

е паа, мъск да мане тогае волано и педалете... че икономиса още по два-триста долара на афтонобил. па и стъкла му не требат на тава - само гумета, фотьолче и ламарини. седаш, казваш адресо, гасиш лампата и дремваш, дока те извозват като говедо у ремарке...

че може и биричка да жулнеш....:) , нали не караш.

ма напрао пура и бутилка малцово! слазаш и ни знаеш къде си, ни знаеш кой си... и се тръскаш па на фотьолчето и - обратно дома... и нема ми пунтираш ника!