Темпераментът на мъжа според колата му

Автомобилът е неотменна част от живота на мъжа. Екстрийм, драйв, скорост... Кой представител на силната половина от човечеството може да се откаже от това?!

Обратно в новината

Коментари - Темпераментът на мъжа според колата му | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По наш'те ширини, по-слабите като възможности мъже, компенсират с по-скъпи коли. Това от статията не само че не е вярно, ами е точно наопаки. В нормалните държави джипове карат хората, които се нуждаят от джип. Тук, джипа или лукс колата само удължават на някои пишките ама друг път.

а Пена казала "ех Пешо да ти беше толкова голема и заплатата". английската кралица казала "Пешо, не с крака,не с крака! Жалко за финландките! ние си имаме свой способ за самоизява

Малко наивно е да използваме финландска статистика за родната действителност. Дир.бг, това не е тийн списание - стегнете се!

А тези, дето джиткат в градският транспорт, какви сексуални наклонности имат?

Те го карат на самозадоволяване и отъркване по автобусите

Радо

Финландия може да е подредена по много отношения страна и нейните умници да търсят някаква логическа последователност в интерпретацията кола-самочувствие. Но..., но тук в България логиката може да се намери единствено и само в отдел Научна фантастика и Утопии за следващото хилядолетие ! Не може един брадясал и полу-плешив, полу-обръснат простак, лишен от всякакъв морал, бъркащ си най-безцеремонно в носа току-що излязъл от поредния смрадлив бар и отивайки в фитнес залата само за да изглади с протеин егото си на ориенталски мачо да кара последен модел на немска или друга марка лимузина или джип, и да има претенции на модел за подражание и самочувствие в мъжа ! Не е нормално хора с реноме и класа, образование и доказана полза за обществото да карат същите коли на запад а тук да ги гледаме в ръцете на шепа ръбове! Има нещо дълбоко сгрешено тук и оправия няма. Всичко е тръгнало на провал...кой ти гледа сексуалността ?!

Автомобилът се явява средство за самоизразяване на простаците.