Спецназ се ”въоръжават” със специален УАЗ

Публикувано във факти.бг: Специалните части на руските Въздушнодесантни войски приеха на въоръжение първата партида от 20 подсилени пикапа УАЗ.

Обратно в новината

Коментари - Спецназ се ”въоръжават” със специален УАЗ | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започваш да пускаш все по-забавни новини:-)))))) и сите са в глафа високи технологии.....

Екстра. Ма 120 кс малко ми се виждат. Повечко трябва май.

присмехулници, които ехидно се смеят на този руски джип и възхваляват западните лъскави возила, много приличат на онези диваци по островите в океаните, когато Магелан за първи път ги е посетил при околосветското си плаване. Та, същите диваци са били във възторг при вида на всякакви лъскави дрънкулки, показвани им от моряците на Магелан и са изпадали в екстаз от обикновено огледалце. Може никаква работа да не ти върши, но шом е лъскаво и барнато, край. Друго не се признава. Питайте ловджиите за възможностите на тези руски машини, питайте горските, питайте "простите" и "тъпи" муджахидини в Афганистан, зашо аджеба, се отказахте от Тойотите по планиснките Ви чукари, а драпете за УАЗ-ки. Те ще Ви отговорят, не аз. Те много добре знаят какво могат тези машини и им дреме, че нямат ел. стъкла, или подгряване на задника ти. Това не са машини за хора с меки китки, за които е важно вътре да има кожен салон и греещ меките им китки волан. Това са груби машини, създадени за практични хора, които искат да не бъдат подведени от някой датчик и колата им да спре насред нищото. Това са машини за вършене на тежка работа, а не за показване пред мадамите по градските улици и спирки.

harbinger

Ох другарю, гледам новините от Сирия, Афганистан и Ирак, как не видях една УАЗ-ка. Само Тойоти и Мицубиши. Тез мантри за качествата на тези таралясници може да ги пееш в селския хоремак.

Ех пак руска мъка, бели джанти за по добра прицелна стрелба от противника и ръчна скоростна кутия, да може шофьора да ръчка лоста и да не мисли глупости мъкааааа

Поредната "новина" ,показваща "силата" и "мощта" на руската индустрия и армия!!! Сега мурзилажа се е изпълнил с гордост и замечтано гледа на североизток да види хвърчащите уазки да идват да "освободят" България за пореден път!

Бойна машина с лети джанти?

С G-класа на 1 година съм закъсвал на пътя, но за 2 години в казармата като шофьор УАЗ-ката не ме е изоставяла.След години с такива ходехме на лов. Може като се върна цяла нощ да ремонтирам, но на път не ме е оставяла. Важното е да си имаш по малко резервни части в колата. На G-класата вдигнах капака огледах и затворих. Много е важно в тежки условия, колата да ти е ремонтно пригодна.

УАЗ са най-проходимите джипове. Всичко друго е паркетници, създадени от геьове

Предимствата на уазката са две. Голям просвет и не я щадиш.....Нито на блокажи, нито на диференциали може да се мери с друг Г-то и т.н Ама фолклор.....той и калашника пробива релса с обикновен патрон от 100 метра , ама надали :-))) Хайде със здраве!

Разхода на гориво и масло са без значение , както и претенциите за надеждност . Колкото - толкова .

Таа много арна бре Танасе.... с лети жанти ...

леваци, имам Приятел от Централна България, работи шофьор в армията. сега е в Афганистан. има ли са учение, съвместно с хамериканските братя. след случаят с Падок, се е случило, та са ги карали наще да са с автомати БЕЗ ПЛЪНИТЕЛИ! хахахахахаах!!!:-)))))) та, той кара G-класите, армейските... и знаете ли какво казва за армейските G класи?!? че по убава военна джипка от УАЗ-ката не е виждал... хахахахахаха!!!:-))))) вие сте ЛЕВАЦИ!!!!:-)))))

Това виц ли е? Едно ново виждам и то са джантите...и подяволите защо са бели..тунинг ли правим или ... За пореден път се уверявам ...добре че природата им е дала Залежи че за никакъв...не стават.

същия боклук. Дано не стърчат електроди от него.