Президентската лимузина на Путин ще е с двигател на Porsche

Разработваната нова лимузина за руския президент може да бъде задвижвана от V12 двигател на Porsche.

Обратно в новината

Коментари - Президентската лимузина на Путин ще е с двигател на Porsche | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом някой може да направи СУ35 не му трябва да се занимава с разни остарели технологии като бутален ДВГ. Ще си го купи готов :)

Путкин ще влезе в ГАЗка с двигател на Порше. Нали са големи мозъци...ама явно не резчитат на руска техника за тоталитарния си началник! Е тогава на самолетите и танковете си какви двигатели слагат???И ако са руски...може ли да се разчита на тях??? Въобще може ли да се разчита на нещо руско-освен на водката??? Мъка ми е за народа им и това,че никога не случвали на управляващ-все мафиоти!

Питам се,защо този двигател е на порше, а не на джуган 157,а?

Хората поне копира!!!В Булгаристана хората копират чалга певиците на Турция и Сърбияя!Заяо не копират като са много умни Нисан,Мазда или друга марка????Защото са с циганска душицааа,мишкиии!

Защото света е глобален. Купуваш си това което ти харесва.

Защо ли ми прилича на Ролс, а не на Волга?

Защо им трябва Русия, като Европа си има отлични държави?!

кой по точно е куха лейка,че нещо не разбрах?

farmer

наистина си куха лейка

ми нормално,то навремето и лада са работили с порше,но за такъв двигател не съм чувал а много ми съмнително сега да го разработват специално най вероятно ще w12 от vw пипнат от порше, дефакто двигателя на евтините бентлита,ма кво ли разбирам аз

Те ще правят много неща за разлика от теб,тъп си и тъп ще си останеш.

Какво пък Путин не и харесва на жигулата :D Да си го возят на нея . Тя вече си е изцяло съветска...опааааа или май беше пълно копиe на фият ?! :D

Някой сеща ли се кога за последен път е имало нобелов лауреат от бившата съвеЦка държава? При тоталитарните режими наука и хай-тек не виреят! Виж, в създаването на нови оръжия и дрънкането им нямат равни...

брейй голяма направия голяма изкусия.Едно време имах дефорсиран Московец ,ама това е голяма работа богата брях брях

По силата на същата логика, защо им е да изобретяват нова лимузина, като има отлични такива. Да не говорем, че като я погледне човек, ясно се вижда, че относно дизайна е плагиат.

Тази статийка е написана само за Путинисти и Анти-такива, да могат да си мерят членчетата отдолу :)))

"...колата ще се изгражда в автомобилните заводи в Уляновск..." Т.е. там ще и слагат само гумите.

Причината поради която Европа/САЩ ползват нещо Руско или Китайско е само и единствено цената. Или ти вярваш че джапанките ти са китайски понеже китайците ги правят много добре :)Ценатааааааа....

Вече американците ползват американски ракети Фалкон9 и капсули Дракон да качват товари на МКС. Скоро и астронавтите сами ще си качват!! Ама какво ще правят тогава руснаците, не знам. Като няма да има кой да им плаща за техните ракети??

Бас държа,че нищо няма да произведат накрая!! Ще си останат само с приказките!! И тоя двигател на Порше към каква скоростна кутия ще го вържат?? Що не си признаят направо ,че западняците ще я строят тая кола?? Щото те не могат. Това е по сложно от ракета.

А защо не е с двигател на "Волга"?

Защо двигателят е на Порше?Нали Русия е свръхсила?Можеше да е на ЗИЛ,Камаз Лада, Москвич, Волга....и още ред премиум техни марки.

...по същата причина, по която Европа и САЩ ползват руски ракети за спътници или извеждане на стоки и хора в МКС: Просто са по-добри в тези неща. Защо им е да изобретяват двигател, като Порше вече имат отличен такъв.