Паяк не може да вдигне Maybach (видео)

Ако имате Maybach 62S може да не се притеснявате, че паяк ще вдигне колата ви.

Обратно в новината

Коментари - Паяк не може да вдигне Maybach (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във Франция, фуриерата ще го отшуми за 5 мин.

и вав виена има потури но за разлика от баш потурите в булгаристан тротоарите и вело алеите им са свободни за пешеходците и няма паркирани автомобили по тях,както се вижда на видеото

Хм, интерестно! зад Майбаха има още коли - вижда се в началото на клипа и те са спрели точно преди знаците за забранено паркиране и спиране. Отделно в зоната на знаците има други коли - това се вижда в края на клипа. За какъв ... са се загнали точно Майбаха да вдигат!?

На собственика на найбаха сигурно му е струвало няколко хиляди това паркиране. Това, че не са го вдигнали не значи, че не са го одрусали здраво. :)

Другото интересно бещо на видеото е какъв вид зяпачи имаше в няколко момента. Виенчани! Чисти натурални арийци от Анадола.... То и тоя с майбаха може да е сплескан отзад.

Ако е брониран може да докара и 5 тона

Грешка.?В Бургас паяка не прави такива грешки...Вдига всичко,такъв е закупила Общината,а?Майбах-и,БМВ-та,ПОРШЕ-та-КАЕН, няма "Тънга-МЪНГА"-всичко под ножа-сериозна работа.И всичко на наказателния Паркинг.Няма корумпирани служители.Грешка-ПАЯКА...ВДИГА...ОБАДЕТЕ СЕ...