Първата българска суперкола (снимки + видео)

Първата българска суперкола е факт. Прототипът й е произведен от компанията Aeromaster. Автомобилът беше тестван на пистата „Калояново" край Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Първата българска суперкола (снимки + видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко може да мине за ОК, ама таз задница на НИЩО не прилича. Като, че ли е дялано с тесла и калъпа е бил изрязван отзад. Все едно кола от картон гледам отзад.. Тц-тц..

Склонен съм да се съглася с преобладаващите мнения, че това "нещо" не струва, но.... Защо пак по български бе, момчета!? Защо пак плюем това, което другите са направили!? А ние какво направихме - цъкането с мишката и чаткането по клавиатурата вече го умеят и 3-4 г., айде стегнете се малко!

каквото ни всичкото - такова ни и това.

Леле това е пълен ужас. Толкова ли не могаха поне да я боядисат мат. Цялата е трагедия

Задните стопове силно ме впечатлиха. Искам да попитам производителите от кой веломагазин са ги купили, да си сложа и аз подобни на моето колело

ного прилича на ирански супер изтребител

А кой от писалите по-долу "специалисти" е направил нещо по-добро? Относно формата - избира се позната на феновете форма, която би се продавала на ЗАПАДНИЯ пазар, едва ли в Бг ще успеят да пласират и 1 бройка. Тръбна рама и стъклоплат - така се правят 90% от китовете в нормалния свят, а показаната кола е именно киткар а не "суперкола". И какво им е лошото на частите от рено? Ултима ГТР е със скоростна кутия именно от рено. Успех на момчетата, дано им потръгнат нещата - все пак това са хора, които не ги е страх да опитат вместо все да мрънкат.

Да поръчат какво? Пластмасово моделче което може да прави кръгчета с ниска скорост по разбито летище. Ти за хомологация, краш тестове и аеродинамични тестове чувал ли си. Някой си направил картинг и си го покрил с черупка-копие. Така извинявай ама и в Индия не правят коли

Идиота който е писал това безумие, има ли представа какво е "супер кола". Това е някаква изгъзица с двигател от рено. Все пак адмирации към проекта, но тия неща с пари стават.

Това ръбесто чудо прилича на нещо правено през 70-те години!

Това чудо като нищо може да вдигне 120 км.ч. Е, по като се спуска по баира :) Само като видях как придържа вратата като я затваря и ми стана ясно, че има много тел и тиксо :)

Хората ги правят от кевлар, ние от пластмаса.

И какво и е българското на колата ? двигателя на рено, каросерията копие на английска, производителя испански..