Новата Niva ще бъде брутален всъдеход за истински мъже

Шефът на АвтоВАЗ е заявил каква ще бъде новата Niva - брутален всъдеход за истински мъже.

Обратно в новината

Коментари - Новата Niva ще бъде брутален всъдеход за истински мъже | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новата Ока е супер! С два ауспуха! Ако не тръгне хващаш я за тръбите като ръчна количка и се прибираш!

култова беше защото струваше 15-16 хиляди лева нова,сега като и треснат към 30 хилки за ребрандиран дъстар от старо поколение защото скоро излиза новия дъстар и изобщо мислим че нема да е култова

Аз със сълзи ще си карам Тойотата. Не съм съвсем истински мъж. (Вероятно ще се изисква мъжка сила за поддръжката и ремонта)

брутален SUV или брутално клонче от брезичка / берозка?!?

Ще, ще, ще.... Не се ли умориха от това бъдеще време тези хора?? Няма ли най-накрая просто да го направят, а не само да го рисуват...

Сорос, американците, евреите, европейците, българите и други такива са им виновни.

и ще има бордкомпютър, разположен в ремаркето й

Стига бееее.....жалко,че ще е само за истински мъже.Ние с меките китки само с Мерцедесите и Кайените ли ще си останем,иииих значи !

През годините съм гледал много концепции на руски автомобили, които никога не са произвеждани масово или ако са произвеждани то те са били все едно са правени в час по трудово обучение. Спомням си навремето имаше едно списание АВТО МОТО и там съм гледал много концепции на МОСКВИЧ. Някакви прекресни писания и като излезе новия модел се чудиш коя болна глава го направи това. Когато излезе последния модел на МОСКВИЧ хоратя вярвайки на писаниците накупиха коли, които буквално след една седмица напълниха сервиза за големи ремонти. Тогава някои журналисти повдигнаха въпроса за тези некачествени талиги, но веднага бяха парирани от партийната клика , че не може така да се пише за автомобили произведени във великия СССР.

Да лепнат тез ламарини на един УАЗ и ето ти брутален всъдеход.

Мда, Никола Мор е чист руснак, та затова ги ръси ситни и дребни. Но соросчетата чели-недочели почват да плюят всичко що е руско, а мурзилките веднага в отбрана. Май и на едните и другите ви плащат за писане, не за четене.

Руснаците колкото картинки на коли изкарват, VW и Тойота общо не могат толкова модели на коли да изкарат.

Да, това там е "бизнес" с държавни субсидии. Преди време имаше една статия, за руски процесор за космическите им програми. Пишеше, че щял да държи до 1000 градуса по Целзий :) Да, там нещата са сериозни - процесорите са от рода на 386 - 25MHz, но трябва да издържат на радиация. И струва 200 000 долара. Естествено американски е, а руснаците са под ембарго за такива неща :) Та се зачетох в оригиналната статия и коментарите под нея. Работещи в космическите им центрове споделят, че за едното обещание, че "ще сделатъ" подобен чип им се отпуска солидно финансиране, определят се срокове, наема се персонал - чичо, вуйчо, любовницата ... Познато, нали. И парите се изхарчват, а налице - НИЩО. Е, така ще е и с тази каруца.

Много странно изказване. И в европейските държави и в ЕС като цяло и в САЩ има държавни субсидии за частни производители. И това от десетилетия. Като ви мързи да четете, поне филми гледате. И да не понасяте Дикаприо, гледайте "Авиаторът" и ще ви светне лекинко крушката. Иначе за резултати - да, разликата е голяма.

Такааа, вдигнете очи от монитора, огледайте се, замислете се .. Колко руски неща ползвате - НИТО едно нали. Е, така ще е и с този "всъдеход"

хайвер лемберг (руски е), АК, ...............

Пак дялано с теслата. Руснак и дизайн - две несъвместими понятия.

то е задължително сами да го проектират. Никакви рено-нисан. Руснаците имат голям опит с "брутални" високо-проходими автомобили. Например един от най добрите в света е ГАЗ 66; само дето е неудобен за лична всекидневна ушотреба.

на шасито на "виетнамката" искаш да направят "бруталния" си джип?Явно и ти спиш на мокри вестници:)))))))

БРУТАЛНА ТРОШКА ЩЕ СТАНЕ, КАТО ВСИЧКО РУСКО.

Защо гумите са ПИРЕЛИ, а не вида спорт?????????

няма "вида спорт"; такива не се произвеждат.

"На света има само един друг автомобил с качествата на Lada 4x4 - Land Rover Defender." А, ако се търси нещо с по-добри качества - Тойота Ландкрузър.

Тойотата e съвсем различна от цитираните два джипа.Няма нищо общо....!Толкова ти разбира главата!

Здравей плиткоумен Мозък.Преди месец излезе Руска класация за най добър 4Х4.Лада нива е поставена от Руската класация (държа да отбележа) в челните позиции Ама на последните места.Така ръси си своя постен мозък и ако имаш Нивичка се кефи и се надъхвай сам.

Само да не отиде Путин да я открива, че току-виж дръжката на вратата му остане в ръката.

Мисля че Дачия не вдигаха чак такава пушилка, когато направиха Дъстър, просто го направиха и той си намери купувачите, особено с ниската си цена в началото. Лада имала 20% пазарен дял дори в самата Русия - автомобила е насочен към най-бедните, които не са и особено претенциозни към качеството на изделието. Мисля че Рено притежава вече пълния пакет акции, но заради санкциите не може да направи нужните инвестиции, за да извади Лада от блатото на лошото качество и ниските цени.

Санкциите на Запада са към физически лица от руската управляваща върхушка! Путин им наложи като отговор санкции върху вноса!

От 2-3 месеца почти през ден излиза статия каква велика Лада ще бъде произведена в най-скоро, ама най-най-скоро време и как ще завладее яко пазара. Всичко това е добре подкрепено с рисунка - две и пожелания от типа "А дано.."

Браво. Още утре отивам в мототехника да си направя вноска.

Стой, ще се спазарим....... аз имам вноска в мототехника от дедото от 73 година за лада мога да ти я шитна на черно. ако има сделка ще ти подаря и цялото течение на списание "Млад техник" в което с рисунки подобни на тази ти обясняват как Лада щяля да превземе света , дори и Марс.

Млад техник беше българското. САвеЦкото беше "техника молодежи". И имаше верно секви изгъзици. Примерно как да модифицираме москвича така, че да работи на бензин 55 ( петдесет и пет ) октана без детонации.

ВАЗ = РЕНО = ДАЧИЯ, казано иначе всяка нова разработка на Лада-Нива е някакъв вид Рено, в конкретния случай Дачия Гнустер, която леко ще гримират тук-там. два въпроса към авторите на РЕКЛАМАТА - къде е бруталното - кое му е всъдеходното на Гнустера

Нека плюенето започне сега ;-) Един куп експерти ще изразят мнението си в аванс.

Не приятелю няма експерти няма плюене.Ама и вие с тази пропаганда се осрахте.Нарисувате две скици и се започва как" изтребвате,впечатлявате,брутално замитате удивлявате всички световни производители",Мноого детски. А както писа един господин ,Дачия без да говори произведе си Дъстъра и го пусна на пазара хубав лош хората деистват не приказват и люскат водка.Да не говорим за Киа или Хюндай излезоха си на пазара 90те тихичко и сега са с модели които още лада ги прави на скици.И маже очите на такива промити мозъци като тебе.

новото име може да е LIVADA смятам че ще пасне идялно

На приказки и на снимки всеки успява :-)

Хилим се от как прочетох това. Хайде стига с това ще. Изкарайте нещо пък тогава се хвалете!