Нов луксозен руски автомобил (галерия)

Bilenkin Classic Cars показа, че Русия може да произвежда и изключително луксозни, стилни и дори доста лични автомобили.

Обратно в новината

Коментари - Нов луксозен руски автомобил (галерия) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Която и трока да вземем, все е по добра от това недоносче сковано от болни амбиции

Като се вземе в предвид, че в Дубай не се виждат много лексозни коли, кой знае какви заявки ще завалят? Руснаците ще трябва да започнат строителството на модерен, грамаден завод! Така ще могат да увеличат и производството на танкове, за отбрана, ако се наложи при инвазия от страна на Грузия или Украйна...

Много ми харесва! Върна ме в младоста (аз съм на 75 години). Гледам я с умиление, особено вътре - все едно, че си във Волга с еленче на капака. Все пак, жарко за БМВто...

Русия може да произвежда луксозни автомобили... набазата на... То е малко срамно! Оказва се, че отново не може. Може да заимства.

Ей, бех забравил какво беше това едно изделие да е "сделано".... Руснаците е крайно време да се откажат да опитват да правят коли... Танкове - може би, но за коли се иска малко естетика и загриженост за комфорта на потребителите...

все на танк прилича

Едно е сигурно - не ми ли дадат 150К евро - няма да я приема и за подарък.

На мен дизайна ми харесва. Много различен от днешните. Цената обаче ми се струва много висока.

Само руснак може така да загрози едно BMW.

Какво "Зрънчо"трябва да си купя за да ми се падне такава "кола"?

русия е изключително слаба в производството на руски марки автомобили въпреки това в дир всеки ден има статия за руски автомобил?!?!

Странно, едни от най- добрите индустриални дизайнери по света са руснаци или поне от руски произход. От друга страна, този мижав опит за класически автомобил е... като сглобен от предница на трабант и алфа, задницата е открадната от някой буик или кугар филаджер. Отстрани колата е като заварена волга за нещо от Куба. Интериора, когато не е като килима на баба ми... е приличен. Класически.. нооо... егаси колата :) ужас.

Йенсен интерсептор и астон мартин.

и Руснаците - всеки ден по един нов автомобил...

"Bilenkin Classic Cars показа, че Русия може да произвежда и изключително луксозни, стилни и дори доста лични автомобили" Руснаците са решили да използват за основа BMW 3-Series, като на базата на шасито на E92 е създаден и класическия Vintage. създаден и класическия Vintage.

""Руснаците са решили да използват за основа BMW 3-Series"" - Аа, това обяснява доста неща:) Е, така вече може да стане и 'руски' този автомобил но и да е що-годе читав :)

Браво на братушките! Изработили са нещо наистина красиво и са го базирали на нещо наистина добро за каране :)

Гледам колата,гледам цената и си мисля,че автора нещо сериозно се е объркал......такива ретро коли в Куба има колкото искаш а в тази дори и някаква фантазия не е вложено....ако са решили да си направят майтап след някой як запой ще ги разбера братушките но това е кола само за музея на руската бездарност