Mercedes показа възможностите на офроуд версията на E-Class

Mercedes E-Class All-Terrain е комби, което може да сложи в джоба си доста кросоувъри, а германците решиха да демонстрират неговите офрoуд способности.

Обратно в новината

Коментари - Mercedes показа възможностите на офроуд версията на E-Class | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този " Евгени Минчев" не става за друго, освен за мъгла! Друго е да си спомниш за мама като видиш през предното стъкло на " Витара"-та само небе!

По терена от клипа би преминал почти всеки автомобил с добри зимни гуми и сносен шофьор! Аз, лично, за целите на хобитата ми поддържам старичко " Субару", което е с доста прилични " All terrain" възможности!

тия за едната реклама ще земат да удраскат мерджана..... мястото на такава кола е пред чалга клубовете в боровец...

И след него кара горския с Москвича... Гоооляма смешка са тези 4x4 филмчета. Все едно като отида до Златните мостове след това да се хваля какво преживяване съм имал!

Хахахаха, това го може клио '99 с 1.2 двигател. И верно няма да друса. Хахаха

Тези са може би единствения производител , който разчита на стара слава и инерция от миналото. В настоящето излишно прехвален бранд, чиито оторизиран сервиз в България не става за нищо, пълен с пишман техници. А това на снимките, какво да ви кажа - премиум марка предлагащ модел 2017 с един единствен двигател, който дори не е нищо особено. Сравнете го с другите немски премиум марки, примерно 5 серия комби или а6 авант и избора от двигатели които предлагат и ще ви сране ясно......

Това е комично! Вероярно машината има добри офроуд възможности, но това категорично не става ясно от клипа. Това е мека и равна, широка горска пътека, по която дори няма да друса! Какъв офроуд? Аз с моята астра Г хечбек 1,6 бензин съм преодолявал далеч по-сериозни терени в Родопите, също и различни био-ферми, на които сме ходили на гости в страната, без да възхвалявам офроуд качествата на опел. Айде моля, Мерцедес, по-сериозно!