Lexus е лидер в премиум сегмента в САЩ

През последния месец Lexus са били най-продаваната премиум марка в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Lexus е лидер в премиум сегмента в САЩ | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпреки, че съм фен на Тойота, дизайнът и на мен не ми допада. Но това е въпрос на вкус. Иначе хибридният вариант на колата е уникален. Не напразно изкараха и по-малка (RX300), а в момента пускат и RAV4 на тази технология. Ако не искате да ходите извън пътя, но искате да имате отлична стабилност и надеждност дори и при лоши атмосферни условия технологията е супер. Нямате връзка между преден и заден мост, което опростява в пъти конструкцията. Карането на тази кола е голямо удовослтвие.

На грозотия го докарва,но лично аз не бих искал да бутам тоя таралясник като закъса на третия ден.

Абе друго си е чистак нов двайсегодишен голф с борче на стъклото.

Тая каруца може ли да се сравнява с накой Мерджан?Янките нищо не разбират от коли това е общоизвестен факт,доказан категорично в годините от съществуването на безумия като Форд и GM.Сега е ред на японците да си пробутат дръгливите боклуци на американските селяци :)

Само като видиш предната решетка на този автомобил и ерекцията ти спада. Т.е желанието да го притежаваш. Японецът си остава японец - масов продукт, който не може да произведе продукт, отличаващ се с разпознаваема индивидуалност. Между другото, тъкмо автомобилите на Тойота са с най-лош дизайн от японските ( с някои малки изключения). Един сбирток от модерни елементи, които не образуват единно и хармонично цяло, което е типичното за европейските коли и издава класата им (благородната външност) - особено англ. автомобили.

Виж го на живо, влез вътре, огледай го и ела пак да си говорим дали е грозен! Страхотен е бих казал. Още повече, че японската техника е най-здрава и надеждна, има хибридна версия с много нисък разход, много екстри и въобще нещата са наистина изпипани при Lexus NX.

лексус н-хикс

Дайте разбивка по дни да видим за кой ден кой е лидер по продажби