Кои са градовете с най-много задръствания

С откриването на кръстовището на две нива при Семинарията София със сигурност ще има по-облекчен трафик, но кои ли са градовете с най-много задръствания?

Обратно в новината

Коментари - Кои са градовете с най-много задръствания | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

маика ти я няма тука- невалиден

майка ти добре те е научила

Аз ползвам в София метрото, градския транспорт а колата само при извънградски пътувания, така нервите при задръстванията, паркиранянията - сини зони и т.н. разходи, както и по-високия градски разход на гориво са ми спестени...

За невалидния По нашите улици не е болка за умиране задръстването в пиков час. Нашите улици в "големите" градове са си непроходими във всички часове на денонощието от паркиралите тенекета. Някъде , някой да знае в български град да има ново застрояване с поне един или два етажа от сградата за гаражи?! Градовете ни са почти изцяло презастроени наново без никой "ГЛАВЕН" архитект да е показал, че мисли за ГРАДОУСТРОЙСТВЕНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ! Сега драги българи ще плащате , че заемате улиците, които не са ваша собственост, но и това ви е малко!

Защо сте пропуснали София на първо място с над 90% задръствания? Сигурно по вашата статистика там такова нещо като задръстване няма.

е ..ето те, нали току-що написа мнение

нашия кенеф каде е