Каква кола си взе Дейвид Камерън за 3800 лева?

Британският премиер Дейвид Камерън се е сдобил с "чисто нова" 15-годишна кола.

Обратно в новината

Коментари - Каква кола си взе Дейвид Камерън за 3800 лева? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно че англичаните са пионери в театъра, ама този съвсем преиграл. Трябва да му връчат златната малинка. Сигурно е изкарал няколко безсънни нощи в mobile.gb да търси най-изгодната оферта. Вместо да се наспи и да е в кондиция за решаване на важни държавнически въпроси. Англичаните трябва да се замислят, дали му плащат достатъчно добре, та да може човека да не е финансво притеснен и да се отдаде изцяло на дела за благото на кралството.

офшорките му явно са под наблюдение

Като жена му се нарадва на трошляка ,Тоя ще я подари на Тиквата като Rover джипките за границата

Е така е! След като му лъсна задника с офшорните сметки, сега гледа да позамаже положението. А на нашите политици изобщо не им пука: колкото и да са се окъкали, направо се гордеят с това

Браво! Златно време и път му пожелавам!

Тъпунгерите имат нужда от пример. Това е PR разбира се и цели да спечели вота на най-ниската прослойка, но винаги е добре на хората без потенциал в живота да не им се задават нереалистични мечти, като коли за 300k ами подходящи за тях реалистични такива, като стара Micra.

Как да гласуваш за премиер, който си купува бричка за жената... какво ще остане за простолюдието? След година две - на каруци.

Абе на тоа убав маж нема ли кой да му каже да дойде на Горубляне, бе. Щеше да си вземе чисто нова, на реални км и понеже ще е с десен волан - на половин цена.

Нека нашите политици да вземат пример, а не да си сменят служебните коли на всеки 3 години с чистак нови за по 200,000-300,000