Индиец позлати своето Lamborghini във Велико Търново

Индийски милионер е позлатил своето Lamborghini Aventador във великотърновското тунинг студио "Мания".

Обратно в новината

Коментари - Индиец позлати своето Lamborghini във Велико Търново | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето имаше hood deflectors, слагаха се отпред на капака да не се чипва боята на предния капак. Сега от 6-7 години се слага фолио 3М и върши същата работа, и двете ми коли са с такова. Ако го сложиш при деалера е към 500-600 кинта иначе може да се сложи за 250 И го слагат на място човека идва и го сложи пред къщата и в гаража Поприказвахме си малко с него, фолиото може да бъде практически какъвто цвят си поискаш - зелен, жълт червен, металик от пиле мляко. Да се облепи цялата кола излизаше към 2000-2500 $ Тва инфо от преди 2.5 години сега може би е по ефтино Е тва е овъд океана, в бг се открива топлата вода малко по късно

позлатяване на сешоар на колела, със звук на запушена прахосмукачка, пълен кич! разбирам да беше класна кола като Кадилак, Линкълн или ролс-ройс

не се заяждам ама снимката е крадена - в youtube напишете Gold Lamborghini Aventador Roadster By Custom Wrap Design See How It's Done и има близо 6 минутно клипче точно тази кола как е правена и същия кадър от който е взета снимката. Вярно, че собственика прилича на индиец ама не знам от кога Маями се намира в Търново или Турново е във Флорида

Само моля ви да ми обясните, какво значи направихме изцяло софтуерни разрези на материала Софтуерно са го разрязали или какво? Да не се окаже, че и автомобила е софтуерен....иначе да дадеш 1/4 милион за да направиш реплика на 7,5 милионен автомобил...уникална глупост.

А газова уредба сложил ли му е сиганина :)))

Златисто фолио :) Хубава работа, ама индийска :)

Стоянчоооо, Гогов! Неграмотнико мамин! Излезнал, влезнал - не съществуват в книжовния език!

Да ,вероятно е фолио, да ,вероятно е златно. Да, няма как да е от типа на позлатата на златни кубета по църквите, защото там е 23 карата златен лист и би се драскал много при миене. ДА, ЕФЕКТА ТУК Е УНИКАЛЕН:)

Не знам колку требе си тъп да дадеш четвърт милион за кола и да се возиш с чувството , че караш менте. Един вид да си богат и да се показваш като лузър в напъна да изглеждаш още по-богат. Един ми описа това чувство след като си взе яхта, съседната на пристанището била по-голяма и при всяко тръгване и маневра непрекъснато го клатела като черупка все едно е беден рибар .

Не го е позлатил, фолирал го е :)

Златно фолио, а ? Сребърното какво - с фолио за готвене?

Типична дебилщина, с която 80% такива се затвърждават. Само рЕдко тъпо паре комлексар може да се дърви и дуе с такава тъпотия. Но, o tempora o mores, както казват свестните хора и в България.

хубава работа ... ама циганска ... ха ха ха

ние уважаваме манго. тунинг ателие "Винкел"- гр. Перник

Има голяма разлика с оригинала. Ако там камъче удари боята, тогава ще има драскотина, но в същия цвят, а тук ще се види боята отдолу. А това е ежедневие. И интересно как ще се полира и пастира?

С 25 кг боя не се боядисва и ТИР, явно много надуват материалите за по висока цена, колко да е тежко златото надали е 25 кг!!! Плюс това става по тежко и ако така вървят ще стане тежко на мотора!!

Знаеш ли колко тежи един литър злато? Боя, използваща златни частци за пигмент ще има много висока плътност - вероятно над 10кг/литър.

А, какво да кажем ние с гайдите?!

Индиянец, индиец, все тая. Сега да го питат наште тоя убавец, откъде има пари за докарване с платформа, че да го видим ние него.

То и аз от заглавието първо помислих, че са разтопили една кофа злато за няколкостотин бона и са я изляли отгоре, пък то се оказало станиол за няколко стотачки ролката. Не било компютри, а компоти...

Този е бил индийски бедняк! Богатите не си тунинговат колите в Търново!

Tози е бил индийски бедняци! Богатите си тунинговат колите в Търново!

А неговата боя как ще си я махне.....ха.ха.хахааа

Хубава работа, ама циганска. Позлата е това върху двете кубета на "Ал. Невски". Това тук е метализирано фолио с такъв ефект, а те го изкарват все една са му запоили златни листове отгоре. Само не разбрах кое било с точност до микрон. Пълно е с коли, облепени с такова фолио, а ролката струва около 200 долара. Явно са мерили зо микрон, за да намалят фирата до около 50 долара технологичен брак - ха, ха.

За $200 не можеш да го помиришеш това фолио /за итайски боклуци не знам, говоря за качествено/. ролката варира от $1800 до $2335 и то по цени на едро в САЩ. Никога не се режат панелите на плотер за цялостно облепяне!!! С това се занимавам от много години само казвам

"Позлатеното Lamborghini Aventador е ИЗЛЕЗНАЛО доста евтино на индийския богаташ"

Как ли е "влезнал" тоя юнак в суперекипа на Дир - зер те нивга не допускат правописни грешки и ненужни чуждици, винаги се изразяват прецизно на чист български език!

"Пази боже сляпо да прогледне".

Това е просто златисто фолио. За обикновен автомобил струва около 3000 лв. Дори да е излязло два пъти по-скъпо заради чупките, пак струва най-много колкото едната джанта с гумата на Ламбото.

А бе, българите могат всичко! Направо да правят ламборгинитата в БГ за по-евтино!

малиииииии туи братчед само да паркира у факултето - има да берем боя! ши гу удерем за нула времи!

Индийска простотия до шия. Кич с претенции. Същият е като местните си съплеменници.