Главоболия за Lada в Германия

Въвеждането на все по-строги екологични норми принуди АвтоВАЗ да се изтегли от европейския пазар през април.

Обратно в новината

Коментари - Главоболия за Lada в Германия | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма край. Като не харесвате Лада, много важно. Клубове на почитателите на Нива има по целия свят, вкл. Япония и Австралия. Тъпаци злобни!

Карал съм такава служебна лада. А диференциалите как вият, как вият. Къде сте бе шушуминги? Айде купете си ги по две за лев.

1,7 бензин с 8з к.с звучи като 1980 година

Съгласен съм с всички предишни коментари, Просто една от формите на руската имперска инвазия в България е българските им агенти да споменават Русия на колкото се може повече места като дървено желязо, руски култов автомобил, ... Абе руските слаби токове - най-силните слаби токове

Аман от гоговщини!!!

За кого Лада Нива е култов SUV? За чукчите ли? Култови SUV са Land Rover Defender, Mercedes G-class. Кога изобщо руска кола е придобивала слава на култова, освен в главите на носталгиците по социализма, които не знаеха нищо за света, извън така наречения соцлагер?

Ватенките сигурно ще подскочат че еко-нормите са антируска пропаганда срещу Жигула

тая кочина става само столипенския етнос но и тук май ще им е трудно да плащат данъка и

Айде стига вече сте писали за съветските таратайки! В началото беше смешно, ама сега ни омръзна вече. Да - боклук са! Всеизвестно е. Колкото и да се опитвате да ни ги пробутвате, толкова повече ни се гади от тях - а и от ВАС!