Ето я ”лимузината” на Макрон

Новият френски президент е избрал своя автомобил, но той въобще не е лимузина.

Обратно в новината

Коментари - Ето я ”лимузината” на Макрон | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, гледам се закачате тука, ама мен много си ми хареса във Францията. Дисниленда е супер, Айфеловата кула също, Нотър Дама, ЛувърЪ също. На Мон Мартър какви палачинки въртят, не е истина. Молен Руж, Крейзи Хорс - не е като пийп шоутата на Лъвов мост едно време. Нивото е по-виско, макар и участничките да са същите - от Източна Европа. Режисурата и декорът си имат значение. Галерията на Лафайет малко кичозно идва, но се трае - цените са добри, за сметка на което. Има скъпи марки, ама си има и китайски боклуци. А и да не забравяме Френската буржоазна революция, Жан-Жак Русо, Волтер, Монтескьо, Дюмите и т.н. Гурме кухнята, шампанското, коняка... Калпавите автомобили могат и трябва да се забравят на фона на цялото културно богатство, което Франция е дала на света.

Цял свят говори за "LimОusinе". Ама, не. Ние знаем по-добре. ЛимУзина! Он че ми вика на мен "Вие". Как така Уошитгтън - Вашингтон е правилното! Как така Мумбай? Бомбай си е от край време. Каква е Индия с един милиарда население та да решава как ще си нарича градовете.

абе аланколууууу OU на френски е У !

"ОУ" на френски си е "ОУ",не нашето "У".При нас нямаме такъв звук."У"-то си е твърдо "У".Не "ОУ". Не бива да се бърка и с ОУ, без кави, което беше общо-образователно училище.

Даже му е голяма на момчето "лимозината". Хлопа му, така. Ситроен Кактус по ще му отива.

То това си е Ауди Q5 гледано отпред. Сега германците да им откраднат гъшия пастет за компенсация.

Дааа, в това отношение си е по-добре да си германски президент. Но пък трябва и да се яде и пие... Тогава ще да е по-добре да си френски или италиански президент. Няма пълно щастие.

А и да се люби... Тогава също ще да е по-добре да си френски президент, а не германски.