Да караш колело с охрана от три G-Klasse

Ново видео разкрива парадоксалния свят на руската олигархия, хвалеща се с възможностите си.

Обратно в новината

Коментари - Да караш колело с охрана от три G-Klasse | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като го гледам колко му е ниска седалката ми е ясен.

тва е държавицата на путлер и останалите крадци, но скоро китайците ще й видят сметката

Тва е неква кавказка мафия. Личи си че е само за малко...3тия джип се отдръпва след неколко секунди да направи място за другите коли да минат. Може да сте сигурни че ако наистина е олигарх, Путин няма да остави тази случка безнаказана Иначе ВСЕКИ с малко пари може да направи същото навсякъде по света за 30 секунди като този на клипа....поросто опира след това да си понесеш последствията.

Ама как моля ви се това ще стане в русия,там всички са равни както е било и тук само,че и там има и по-равни и хората им знаят имената......само в една тоталитарна държава каквато е русия може да се види такова нещо,иначе тук същите русофилистици щяха да пищят как мутри са на власт и държавата е мутренска но щом са руски мутрите те са от нашите и са добри:)))))))) но руснаците си заслужават унижението

джипа се одръпва за да направи място за забавилият се 4-ти джип от който е сниман клипа...

Малоумници! Това е един известен руски богър който снима хумористични клипчета и има много последователи в ютуб,фейсбук,инстаграм и т.н и всичкото това е част от някакъв негов проект който даже не е сниман в Москва.

Shift+ь = ѝ

видях УАЗ-ки.

приятели, една тъжна новина. вчера на паркинга на била в младост ми свалиха дясното огледало за задно виждане на s класата ми... дори не мога да се ядосам... не знам какво ми става... но ще си взема ролс. нов. фантом 2018. никой не мое го пипа, щото нема пазар за нищо от ролс тук. та така...

Престани да сънуваш мокри сънища и си махни ладата за да не пречи на другите коли

Нищо ново и интересно. За тях е по-важно да демонстрират колко са богати, отколкото наистина да са толкова богати. Имат един хубав виц. Един като този от видеото се хвали на друг: "Виж какъв часовник си купих от магазин "Х" за 15 хил. долара." А другият му отговаря: "Глупак, в магазин "Y" го продават за 30 хил. долара."

Ако така се хвалят е явен признак на комплексарщина......до вчера бил бедна мишка и след като е завъртял няколко далавери с помощта на някой от управляващите вече трябва да се покаже колко е велик.....това на запад да сте виждали някой милионер да се фука.......100г. нищета от комуноидния им строй и още толкова ще им трябва да станат бели хора,за сега са пълни азиатци само,че не като японци или ю.корейциа а като диви азиатци!!!

Гръмнете го бе между веждите!

Това са руските ортаци на Корнелия Нинова и нейните социалисти. И Корнелия иска да кара колело по средата на шосето, гардове в мерцедеси да я пазят, а българите да са строени отстрани, да развяват червени знаменца и да скандират "Вечна дружба".

Може ли да пишете такива неща. Тука всичкото БСП и русофили плачат за равенство и социална справедливост като в Русия , а не като в ЕС. А вие олигарси. Каква е тази дума за обичаната от всички бедни , онеправдани и мързеливи ,Русия. И в заключение къде в оплювания запад може да се допусне това. В Англия ли, в Швейцария ли или в Гернания.

Кой блокира? Кордона блокира- сказуемо в единствено число. От какво е кордона? От черни Мерцедеси. Това е допълнени ето и е в множествено число. И сега въпроса за трети клас е глагола с допълнението ли се съгласува или сказуемото...

"който брокират", а не "който блокира" като е за кордона ?

Грамотен, ама с трети клас. Пълен член като учихте 'де бля?

Нормална ситуация за страна на роби и господари, нищо не се е променило от времето на Лермонтов: Прощай, немытая Россiя, Страна рабовъ, страна господъ, И вы, мундиры голубые, И ты, послушный имъ народъ. Е господарите си сменят периодично названията: дворяни, комисари, секретари, олигарси, ама са си със същия манталитет! А българския робски манталитет е на различно ниво, можем да търпим топлофикация и ЧЕЗ, ама някой такъв на пътя няма да го изтърпят нито от градския транспорт, нито пък вождовете с бентлита, я си помислете приморно бесепаря с ролса да реши да затвори така цариградско колко време ще остане невредим на пътя преди да го отнесе някой:) Помните ли каксе радвахме на доктора с бавареца дето беше избутал бентлито на тракия:)))

одобрявам! сега се вращам от Габра. карах бенца по пакя от нови хан - габра - нови хан. и ми мина такава мисъл и на мен! аз да врътя на еколелото си, а зад мен s класата ми да кара бавно. при такава супер ниска култура на пакя, нема друго решение! язе ако имах толкова излишни пари и язе ще го направя тава! с толкова селтаци на пакя - едно колело е НЕВЪЗМОЖНО да се покара... секи се прави на карач, а е тотален ЛЕВАК!

Тук не разбират от ирония, не се хаби!

У нас нещата не са много далеч от това, което се случва там. Все пак цел номер 1 е да сме като тях.

Като гледам това е някакъв тъмничък ... Иначе селско изпълнение, макар че цялата работа е била около минутка. Явно не му стига да е богат, трябва да е и известен:)

Пълна селяния и кавказка парвенющина. Вижте колко му е ниско седалката и има проблем с въртенето на педалите, личи си, че е изкарал колелото само за клипа. Освен това според мен Г класите са 4, от първата снимат, накрая на клипа, тя си сменя позицията с една от другите.

Ето един наблюдателен човек! Браво!

Да беше се научил да пишеш грамотно първо ти,а след това да съдиш околните !!! Дума "единИствено" не съществува в родния ни език !

... съгласен съм и на единствено число... може и без колело...