Балкан Стар - дистрибутор само на Mitsubishi и Jeep

Балкан Стар ще продължи да oперира в качеството си на генерален дистрибутор на Mitsubishi за България и оторизиран дистрибутор на Jeep в България

Обратно в новината

Коментари - Балкан Стар - дистрибутор само на Mitsubishi и Jeep | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2004г. Година купих 2 'Е' класи , като бях решил да заложа на по надежни автомобили. Бяха 4матик по 110 000брйката с отстъпка. Е толкова чупливи коли и толкова обиди, не съм виждал никаде. Имаше приемчик, Димитър Димитров , като му казах, че съм ги купил за да ме предразполагат към повече шофиране, а не към ограничение и да стоят в сервиза. Той ми каза - ти се радвай, че ги караш на ход, другите са се на пътна помощ. От тогава си купувам коли до 50 000л. А горе споменатат фирма съм сигурен , че ще оцелеят и без мен, нека и др, се прецакат.

От тия мухльовци, нищо не става, ако ще и дилъри на Илон Мъск да станат!

Силвър Стар няма нищо общо с Балкан Стар. Това е голяма саудитска фирма, която внася Мерцедес в Великобритания, в Австралия, в Щатите. Дали ще вземат някого от Балкан Стар? Може и да вземат, те си решават, но при всички положения се очаква да донесат съвсем различна организация, култура на обслужване и т.н.

Ако за 25 години са продали 35 000 МПС-та, то означава, че всеки ден са продавали по близо 4 коли с около 5 000 лева горница САМО за да покрият обявените вложения в сервизни центрове и шоуруми ... представи си колко още надценка са имали за текущи разходи, заплати, данъци и осигуровки и т.н. ... леле, не бих искал да имам някоя от марките по-горе...

Почти всички са на отстъпка 25-з0% от продажната цена. Ти си смятай

Ако останат същите мениджъри и сервизни техници в новата структура кой знае какъв смисъл няма да има. Ще бъде старата песен на нов глас. Тези със сигурност са играчи и знаят лафа нов бардак със стари ку..и не се прави.

Крайно време беше ! Онзи ден имаше статия в капитал че някакъв арабин ще е представител. Дано е по-добре. Който не се е сблъсквал с обслужването в сервиза им не знае за какво става дума: наглост, шмекеруване на дребно. Последния ми сблъсък с тях бе че платих за боядисване на цял детайл, а получих частично боядисване 5х5 см. Разликата от близо 500 лв. джоб пара в сервиза. Като го направих на въпрос било станало грешка и за тяхна сметка щели да ми боядисат детайла. Ганьовска история. Лично аз съм приключил с тях!

Ам чи то, силвър стар не е ли отроче на балкан стар? Щот аз тва разбрах. Просто си връткат там далаверките през друго име. Явно има някава причина.