Авангардният Range Rover Velar предпремиерно в България

На 15 юни в София се състоя официалното представяне на най-новия член в луксозното семейство на Range Rover – Velar.

Обратно в новината

Коментари - Авангардният Range Rover Velar предпремиерно в България | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От как стана "Китайче" тая марка я отписах. Да дам 99 бона без ДДС за нещо с Китайска връзка, забрави! :)

на индийската Тата Моторс. Волво са "китайчета".

Колкото е по-наточен джипа, толкова по-далече се ходи за трактор!

Бе ти дай 100 хиляди за кола, пък после сърце няма да ти даде да я караш офроуд. Пък един трактор е 20000, продават го като екстра към джипа. Да си я вадиш.

Да бе, имаш много здраве от един арменски дедо поп. ЛРовер са машини проектирани за извън пътя. В истиския смисъл. Разбира се с истински гуми за извън път, които си ги купуваш после.

излишни 99 000 лева със или без ДДС. Бих си го купил ама май ще продължа да си карам Фрилендърчето което вече 18-та година не ми е създавало проблеми. Много здрав и надежден автомобил. Все пак ще пробвам да поизтръскам джобовете...........

Поредната огромна и тежка кочина с нисък тава и пространство като нормален автомобил. Само замърсява въздуха и избива комплекси, каквито в нашата родина много за съжаление...

каква наша родина бе? Родината На ландровър е англия. Годишно се произвеждат близо половин милион коли. Колко от тях идват в БГ? Къв си такъв плювач? Какви са тези твои комплекси?

комплекси. Пък може да е почитател на супер ес-ю-ви-та-та дето мутрите ги правеха в едно ловешко село.........

Красив е, ама като знаем какво ще е качеството и как ще станем първи приятели с майсторите в сервиза, как да си купи човек?! Иначе откъм лукс може би са най-добрите в класа си.