Audi и GM спряха доставките на автомобили за Русия

Audi и General Motors преустановиха всички доставки на автомобили за дилърски центрове в Русия, докато ситуацията с рублата се стабилизира.

Обратно в новината

Коментари - Audi и GM спряха доставките на автомобили за Русия | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повечето руснаци, дето са решили да си купят ново Audi, пак ще си го купят, но от чужбина и ще им излезе значително по-скъпо. Пак руснаците са вътре.

Ще ги купуват от тук, и ще им ги изпращаме по аудипровода под чермо море.

Ще бъде интересно да се види пазарния дял на китайските производители на автомобили след една година......

Коя точно американска помощ имаш предвид? По време на втората световна америка е дала на СССР военна техника и муниции.... И понеже искам да не съм празнословен ще говорим в цифри. По време на войната СССР е произвел 90 хиляди танка, от САЩ са получили малко повече от 200 танка с боеприпаси за тях.. Това мили мой е една изключителна помощ, без тези танкове Червената армия е била безсилна... По спомен само в битката при Курск участват над 12000 танка..... баси те са им подарили цял една танкова дивизия, добре че беше тя че да отнесе тежестта на войната.. Никога Руснаците нямаше да се справят с Хитлер без тези 200 танка.... Четете книги (или интернет, което Вие е по-лесно) но никога не говорете глупости!!! Тежестта на втората световна що се отнася до Европа е отнесена единствено и изцяло от СССР и Германия... Няма францизи, няма англичани или американци.... САЩ се включват във войната в Европа в момнет в който червената армия е минала е тотално настъпление и целта на десантите не е война с Германия, а спиране на руското настъпление колкото е възможно по на изток.... В този ред на мисли САЩ не са помогнали на СССР по време на Втората световна, а по скоро са му пречели!

Когато свърши проблема с Русия,тогава,ще са готови на колене да паднат и да зареждат директно в гърлотоооо само и само да продават нови автомобили!Пожелавм им го от все сърце!!!В гърловината дълбоко шлангааа!

От евтиния петрол и газ аЛди ще са си избили печалбите от "огромните руски продажби", които, ако човек се поразрови малко, ще види, че не са чак толкова огромни.

Не подценявайте ВЕРМАХТА, без американска помощ щяха да видят руснаците 41г. кон боб яде ли.

Това за музея ли ще им ги праща тези Т3ч...

Теаи Т34 ще се потрошат в първите няколко килиметра......

Докато се върне тоя бумеранг, мужиците ще са се върнали в 18 век ;)

Те ще изкарат година без нови аудита.. на мерцедеси или ролсове, например! Ама Ауди ще изкара ли година без огромните руски продажби...?

Само Русия да не им спретне една доставка на Т34 без право на връщане.

Санкциите срещу Русия започват да се връщат като бумеранг в Европа. Немските производители на скъпи автомобили ще са първите потърпевши.