Toyota

Вносител TOYOTA

ТМ Ауто ЕООД

ТМ Ауто ЕООД е учредена през 1993 г. от японската корпорация TOMEN. Основната цел на фирмата е да осъществява вноса, продажбата и обслужването на автомобилите Toyota в България. От януари 1996 г. Фирмата е трансформирана във фирма със смесено участие, чиито единствени акционери са Tomen Corporation и Toyota Hellas.

ТМ Ауто е изключителен вносител на автомобилите на японския автопроизводител щ 1 у нас и има разработен амбициозен бизнес-план, включващ три основни групи дейности:
- обучение на персонала във всички области за задоволяване високите изисквания на производителя по отношение задоволяването на клиентелата,
- разширяване на дилърската мрежа в цялата страна,
- увеличаване присъствието на Toyota в България.
-
Днес фирмата има дилъри в Пазарджик, Пловдив, Габрово, Стара Загора, Варна и Русе, представена е още в Добрич, Бургас и Плевен. Продажбената гама включва моделите Ярис /4 модификации/, Ярис Версо, Авензис /3 модификации/, Корола, Селика /2 модификации/ и кабриолета МР 2. Девизът на фирмата е: "Вземете бъдещето в своите ръце".

Тойота център София
Тойота има нов дом, който е изграден на бул. "Цариградско шосе" непосредствено срещу хипермаркет "Метро" и до новия Международен изложбен център на 8 км от центъра на столицата. В сградата се извършва цялостно обслужване на всеки клиент и са обезпечени всички фирмени дейност - продажбата на нови и у потребявани автомобили, сервиз и ремонт, има продажбени и складови площи за разрвни части, аксесоари, както и многобройни широки офисни помещения. Така "пакетирайки" на едно място всичките си дейности ТМ Ауто отговаря на многобройните нужди и порасналите изисквания на хилядите си клиенти.

Несъмнено новият комплекс е част от инфраструктура, която ще допринесе за по-нататъшното развитие на бизнеса на Toyota у нас. За клиентите са осигурени максимални удобства, докато автомобилът му е в ръцете на монтьорите. През това време, пиейки чаша кафе любопитните спокойно седнали могат да наблюдават какво става с автомобила им през огромното панорамно стъкло между кафенето и сервизната част.

Сградата е двуетажна с разгъната застроена площ от 3649 кв.м. На партера е изложбената част за нови автомобили с просторно място за почивка на клиентите и уютен бар. На втория етаж са разположени офисите на фирмата, а в сутерена са складовите помещения, бояджийното и тенекеджийното отделения, за да се нарушава спокойствието на клиентите.

Официален сайт:
www.toyota.bg/


Шоурум Toyota