Land Rover

Вносител LAND ROVER

МОТО-ПФОЕ

Основана на 26 юли 1991 година, МОТО-ПФОЕ е сред първите частни автомобилни фирми, започнали дейността си след промените в България през 89-та. Фирмата е еднолично дружество с ограничена отговорност, 100% собственост на немската фирма Hugo Pfohe.
Още от създаването си МОТО-ПФОЕ е официален вносител и дистрибутор на Ford за страната. Втората световна автомобилна сила, Форд Мотор Къмпани, “дава рамо” и, същевременно, изисква постигането на висок фирмен стандарт, а разрастването и в глобален мащаб води до разширяване дейността и на МОТО-ПФОЕ. От 1994 г. фирмата става официален вносител и дистрибутор на Jaguar Cars за България, от 2000 г. – на Volvo Cars, а от юли 2004 г. – и на Land Rover.
През годините МОТО-ПФОЕ изгради имидж на сериозен партньор с трайни интереси в страната и стабилна инвестиционна политика и има водеща роля сред фирмите от автомобилния бранш в България.
Множество фактори са причина за този успех:
• Отличният екип от специалисти-съмишленици, обединен от непрестанното желание да удовлетворява нарастващите нужди на клиентите в България, превръща фирменият девиз – “КЛИЕНТЪТ Е № 1” – не просто в лозунг, а в принцип на работа.
• Добре изградена е мрежата от фирмени представителства в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Габрово, Монтана, Благоевград, Велико Търново, Добрич.
• Предлаганото цялостно обслужване включва продажба на автомобили и резервни части, гаранционен и извънгаранционен сервиз, изгодни финансови условия.
• МОТО-ПФОЕ е на разположение на своите клиенти 12 часа в денонощието, включително в събота и неделя.
• От 2001 г. МОТО-ПФОЕ е сертифицирана по ISO 9001.
• Фирмата разполага със собствени средства за огласяване:
- Музеят “Ford и България”
- Списанието “МОТО-ПФОЕ НЮЗ”
- Телевизионното предаване “Часът на Ford “
- Интернет-страницата на МОТО-ПФОЕ www.motopfohe.bg
• Традициионните прояви с марка МОТО-ПФОЕ ежегодно събират клиентите на тенис-турнир, рали, модни спектакли за дамите, детски шоу-програми, собствени автомобилни изложения в страната…
• МОТО-ПФОЕ спонсорира Професионалната Футболна Лига в турнира за купата на България “ФОРД МОТО-ПФОЕ”, БОК и българските олимпийски отбори, БЧК и др.
• От 1996 г. насам МОТО-ПФОЕ координира и провежда конкурсите на Дарителската програма на Форд Мотор Къмпани за опазване на природното и културно наследство.
• Фирмата има дългогодишно партньорство с национални културни институции, подпомага общественозначими културни и социални каузи. Сред клиентите и приятелите на МОТО-ПФОЕ са известни имена от артистичния елит на България.


Шоурум Land Rover