Броени дни до старта на най-чаканото събитие за спортни автомобили Премиум Рали София - Свети Влас, което събира на едно място супер автомобили като Ферари, Ламборгини, Макларън, Порше, Лотус, Ауди, Мерцедес. Над 40 ексклузивни модела на премиум марките могат да бъдат видени на едно място на дестинациите по маршрута на тазгодишното Рали.

Вижте снимки >> >> >>

Стартът ще бъде даден на 22 юни в 12:00 часа на Марина Диневи в Свети Влас. Джия ще зарадва всички фенове и събралите се ентусиасти със своите музикални изпълнения. В компанията на Айлин ще дадат официалния старт за автомобилите, които тръгват на изпълнено с бензин в кръвта приключение. Лично участие ще вземе автомобилната състезателка Ива Русинова. Професионални автомобилни съдии се грижат за спортната част и възможността участниците да се насладят на разнообразие от спортни изпитания. Всички фенове могат да следят на живо в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм на Премиум Рали София - Свети Влас как се представят техните фаворити.

На 23 юни всички автомобили от Ралито се събират пред хотел Маринела в 11:00 часа. Зрелищната колона от спортни коли ще се присъедини за откриването на най-голямото мото-автомобилно събитие в София в парка на Летището, Терминал 2, в 12:30 часа.

Снимка: Премиум Рали София-Свети Влас

Премиум Рали София - Свети Влас обединява усилия със София Мото фест и Sofia Festival of speed, за да зарадва всички авто фенове, и да популяризира Националната кампания в подкрепа на донорството и трансплантациите - "Да! За живот!". Точно в 15:00 часа ще бъде даден старт на автомобилите от Премиум Рали София - Свети Влас по затворената отсечка до РВД на Летище София, за да зарадват феновете с газ и гръмък шум на мощни двигатели. На същата отсечка ще последват демонстрации с шоу и състезателни автомобили.

Премиум Рали София - Свети Влас е първото автомобилно събитие, което ще се поведе на известната крайбрежна алея в Белград, Сърбия - Белград Уотърфронт.

Снимка: Премиум Рали София-Свети Влас

Символът на сръбската столица ще посрещне спортните автомобили от Ралито на 24 юни от 12:30 часа пред най-големия търговски комплекс в региона, шопинг и лайфстайл дестинацията BW Galerija.

Последният ден от Премиум Рали София - Свети Влас е отреден на черешката на тортата, а именно time attack на писта Хунгароринг. Участващите автомобили, шофирани от непрофесионални пилоти, ще имат възможността да премерят конски сили на писта, която е част от календара на Формула 1 и на която ежегодно се състезават най-големите имена в автомобилния спорт.

Dir.bg e медиен партньор на събитието.