Към съществуващите вече възможности за получаване на отстъпка при зареждане на гориво или обмяна на точки срещу ексклузивни подаръци, Shell предлага и нови допълнителни предимства за членовете на своята програма за лоялност ClubSmart.

Сред привилегиите, от които ще могат да се възползват всички лоялни клиенти на компанията, са закупуването на горива, стоки и продукти от обектите на Shell чрез натрупани точки, както и дигитална карта за лесна и бърза транзакция. Сред новите предимства се нареждат още безплатната услуга Помощ на пътя за максимално спокойствие при пътуване, както и нови атрактивни партньорства.

"Предимствата на членството в ClubSmart са вече много повече и по-привлекателни. Наша основна цел е да направим всяко пътуване по-сигурно и приятно, не само с всички продукти и услуги на нашите търговски обекти, а и на самия път.", – заяви Мила Петрова, Търговски директор Shell България.

"Винаги се стремим да бъдем лидери в областта на програмите за лоялност на пазара на горива. Да диктуваме тенденции, не да ги следваме. Ние сме първите, които предлагат такова разнообразие от продукти и услуги, от които могат да се възползват всички наши клиенти, използвайки своята ClubSmart карта.", споделя Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България.

Една от новите услуги, на които членовете на клуба вече се радват, е възможността да използват събраните точки като алтернативен начин на плащане. Заедно с отстъпките при зареждане с гориво, картодържателите вече могат да плащат с точки за него и да закупуват стоки във всички търговски комплекси на компанията.

Сред нововъведенията попада и новата дигитална карта за лоялност, която дава възможност на членовете на ClubSmart да се възползват от предимствата на програмата по удобен, по-съвременен и смарт начин. За по-лесен достъп до информация клиентите вече могат да регистрират своята карта в мобилното приложение Shell и с лекота да следят своите транзакции и баланс от точки, да поръчват подаръци и да намират търговски комплекси Shell.

Нова привилегия за членовете на клуба е и безплатната услуга Помощ на пътя. Новото предимство за всички лоялни клиенти на Shell e резултат от партньорството с Allianz Partners и има за цел да осигурява спокойствие на пътя при спукана гума, изтощен акумулатор, празен резервоар или грешно заредено гориво.

Услугата включва и помощ с правни съвети, свързани с автомобила и Закона за движение по пътищата. По този начин, картодържателите ще могат да пътуват спокойно, знаейки, че могат да разчитат на Shell по всяко време.

Към съществуващото от години партньорство с ресторанти McDonald’s, Shell добавя и няколко нови в програмата за лоялност. Всички картодържатели могат да обменят своите ClubSmart точки, за да пазаруват в eMag.bg, или да събират точки, когато запазват настаняване през Booking.com или взимат автомобил под наем от Rentalcars.com. А за допълнителната увереност на пътя ще се грижи и приложение за GPS навигация, с постоянно обновяващи се карти от Sygic. Приложението може да се получи срещу обмяна на ClubSmart точки и е с лиценз за цял живот.

Програмата ClubSmart продължава да предлага ексклузивни серии подаръци за обмяна на точки от партньори като Ferrari, BMW, Ducati и много други, които се обновяват периодично.

ClubSmart е посветена на лоялните клиенти на Shell и ги възнаграждава за това, че избират компанията за свой партньор на пътя. ClubSmart функционира в България почти две десетилетия, като сред досегашните предимствата Shell прибави и нови ексклузивни привилегии за своите верни потребители.

Членството в ClubSmart е напълно безплатно и всеки може да се възползва от него, като вземе своята карта в най-близкия търговски комплекс Shell и я персонализира. Повече можете да научите и от сайта на програмата – тук >>>