Японската компания Mitsubishi разкри визията и контурите на следващото поколение на пикапа Triton, който в Европа се продава под името L200. Световната премиера на новия пикап ще се състои на 26 юли в Тайланд. Сенчестите изображения разкриват светлините отпред и отзад, докато видеоклиповете основно показват каросерията и малко от интериора.

Снимка: Mitsubishi

От Mitsubishi споделят, че новият пикап е напълно преобразен под дизайнерската концепция Beast Mode (Режим Звяр) и той наистина изглежда по-здрав и масивен от настоящия модел от пето поколение, който съществува от 2014 г. и получи фейслифт четири години по-късно. Тийзърите показват свеж поглед върху разположението на разделените фарове с три секции, заедно с релсите на покрива и спойлера отзад.

Снимка: Mitsubishi

От видеоклиповете се виждат части от интериора с информационно-развлекателната система в стил таблет и въртящия се диск за избор на режимите за задвижване на две и четири колела. Можем също да видим бутоните Drive Mode и Hill Descent Assist, заедно с превключвателите за климатика. Изглежда, че инженерите от Mitsubishi не са интегрирали всички функции в сензорния екран, така че водачите ще имат бърз достъп до някои често използвани функции.

Техническите спецификации все още не са оповестени, но се предполага, че новият Triton ще бъде свързан със следващото поколение на Nissan Navara, което напусна Европа през 2022 г. Новият пикап с двойна кабина вероятно ще бъде по-дълъг и по-широк от своя предшественик, като същевременно ще има заден спойлер, монтиран на капака на багажника.

Снимка: Mitsubishi

Новият пикап Mitsubishi Triton първоначално ще бъде пуснат в продажба в Тайланд по-късно тази година, а през следващата година ще го видим и в Европа като L200.