Двигателите са в готовност за първото събитие на Морска гара във Варна с мощни и атрактивни автомобили за всички фенове този уикенд. В разгара на лятото варненци ще са домакини на двудневното морско приключение на Премиум Рали София - Свети Влас "Varna Vice City ft. #JustPablo".

Снимка: Премиум Рали София – Свети Влас

Всички ентусиасти и фенове на високоскоростните автомобили ги очакват много изненади на Морска гара във Варна, в неделя на 20 август от 12:30 часа. Събитието е с вход свободен, а сред автомобилите, които могат да бъдат видяни, са Lamborghini Aventador S, McLaren 765lt, Lamborghini Huracan Spyder, Ferrari 458, Porsche Turbo S, класически и топ модели на Porsche, американски класики като Dodge Dart 1971 Prostreet, Ford Mustang 1966 GT и много други. Auto Italia са подготвили кът с впечатляващи премиум модели на Maserati, както и суперкар тест-драйв. От DasAuto обещават, че сред техните автомобили ще има модели като Lamborghini Aventador Ultima и Lamborghini Huracan Offroad.

Снимка: Премиум Рали София – Свети Влас

Освен с мощ и силен гръм на двигатели, настроение, бензин в кръвта и музика, гостите на "Varna Vice City ft. #JustPablo" ще бъдат зарадвани с много игри, изненади и награди. Генералният спонсор на Събитието Примекс - Гуми и Сервиз в партньорство с Continental България, са подготвили специална игра за всички гости, с летни награди, за малки и големи фенове на марката. Безплатни бонуси за 10 000 лв. ще бъдат разиграни от efbet по време на събитието на Морска гара, а всички желаещи да се включат в играта и да усетят тръпката, могат да се огледат за момичета на efbet в неделя, 20 август. Представителите на BoneX, на които може да разчитате за своя дигитален портфейл, ще ви зарадват с мощта на Lamborghini Huracan Spyder и Ferrari 458.

Премиум Рали София - Свети Влас ще се проведе по бреговете на северното Черноморие от 18 до 20 август 2023 г. с маршрут София - Св. Св. Константин и Елена - Белослав - Варна.

Снимка: Премиум Рали София – Свети Влас

Участниците със своите автомобили ще се впуснат в забавна морска обиколка, на която ще вдигнат адреналина с шофиране по затворена отсечка. Община Белослав е домакин на лятното издание на Ралито в събота на 19 август. В 12:00 часа центърът на града ще бъде преобразен от десетки спортни коли, чиято следваща спирка ще е отсечка Бялата вода в 13:00 часа.

Снимка: Премиум Рали София – Свети Влас

Изданието от календара на Премиум Рали София - Свети Влас "Varna Vice City ft. #JustPablo" ще спази традициите на формата с петзвездна уикенд почивка в Хотел Астор Гардън и ексклузивни партита на плажа в Radjana Beach, вечеря в Djanam Steak & Fish Варна, петъчен купон в THEATRO Варна и незабравима вечеря на морския бряг в MORE Beach Restaurant със специалното участие на Надя.

Следете социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм на Премиум Рали София - Свети Влас за повече информация.

Dir.bg e медиен партньор на събитието.