Hyundai разкри Kona Jayde Concept на изложението SEMA 2023. Концептуалният Jayde Concept е единствен по рода си градски кросоувър, предназначен да издигне вашето следващо приключение с несравним стил и усет. Отвъд поразителната си визуална привлекателност, Hyundai Kona Jayde е идеално оборудван за градски приключения с функции като багажна кутия Thule и подходящ електрически велосипед от Vintage Electric Bikes.

Hyundai Kona Jayde Concept е насочен към тези хора, които изразяват личния си стил чрез своите превозни средства, включващ отличителна синя обвивка на червеникаво яйце, която незабавно го отличава в тълпата. Аеродинамичните подобрения от Air Design дават предимство на тази Kona, особено нейната агресивна предна част с уникални люлеещи се панели, а в задната част е добавен елегантен спойлер.

Снимка: Hyundai

Въплъщавайки изразителен стил и ярък характер, Kona Jayde Concept се отличава с персонализирани колела с уникално полирано черно покритие. Тези 20-инчови колела са обути в агресивни гуми Michelin Pilot Sport 4 S с размер 235/40/ZR20 за ярък стил и висока производителност. Заедно с прилягащата към земята стойка, възможна заради понижаващите пружини на Eibach, които намаляват височината на кросоувъра с около 5 см, Kona Jayde прави смела поява по градските улици.

Отвъд привлекателния си външен вид, Hyundai Kona Jayde Concept е идеално оборудван за градски приключения. Това превозно средство е продукт на успешното сътрудничество между Hyundai и MOBIS - доставчик на оригинални части и аксесоари за Hyundai. Допълнителните възможности на Hyundai Kona Jayde Concept започват с универсална товарна кутия Thule Pulse Alpine за разширено съхранение и за достигане на особено предизвикателни места в града.

Снимка: Hyundai

Концептуалният кросоувър предлага на водача електрифициращо решение за последния километър в центъра на града - преносим електрически велосипед Vintage Electric Rally. Този електрически велосипед в ретро стил е здраво монтиран към багажника за велосипеди Thule Epos, съчетан с теглич за оригинални аксесоари на Hyundai. Електрическият велосипед е дори цветово координиран и се отличава със специален комплект гуми Michelin Power Gravel, които допълват единния вид.

Тази изтънчена комбинация от стил и функция се простира до интериора на концептуалния Hyundai Kona Jayde, където седалките Recaro Sportster CS са персонализирани с уникален кариран десен и контрастни шевове, за да съответстват на цветовата схема.

Снимка: Hyundai

Концептуалният Hyundai Kona Jayde включва също набор от оригинални аксесоари на Hyundai за допълване на функционалността на интериора, включително стилна табла на прага, реверсивно товарно отделение и плюшени подови постелки.

Hyundai Kona Jayde Concept също е оборудван с преносимо зарядно устройство Scosche Power Up 32K и адаптер InVert 200 DC-to-AC, за да се гарантира, че технологиите на борда като смартфони, лаптопи и екшън камери остават напълно заредени и готови за употреба. Уникалното съчетание на практичност и стил на Hyundai Kona Jayde го прави завладяващ избор за градските авантюристи.

Снимка: Hyundai