SsangYong подава документи за фалит

SsаngYоng, кoятo прeтърпя зaгуби прeз пocлeднитe някoлкo гoдини, зaвeдe дeлo зa нecъcтoятeлнocт в cъдa в Ceул.

Обратно в новината

Коментари - SsangYong подава документи за фалит | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесно начало на деня с тази новина. Джипове за тарикати, които искат да минат тънко. Особено пък втора ръка такова дърво с регистрация СВ е върха на селянията.

Техниката и автомобилите, произведени в Южна Корея са с много високо качество! " Санг Йонг", практически, е " МЛ" на половин цена. Корейците имат доблестта да оповестяват публично в шоу румите си, че двигателите, скоростните кутии и някои системи са производство на " Мерцедес". Жалко!

че кво им е убавото на корейските таралясници ... ?! кат са новички до към 150х са добре, без да ги юркаш ... после са скраб ... бих забелезал даже, че се разхлопват много по-бърже от рендетата и фиатите ... само високият клас не се разтропват, ама там имаш други ядове с разни електроники и екстри ... та все в (цензура) ...

Много ги разбираш ама говориш глупости. А имал ли си някога такъв? Аз имам 2 рекстъна и вече са на по 260-280 хиляди. Изключително съм доволен . Нкакви ядове и проблеми. За тези километри съм сменил 3 дюзи общо за двата. Това е най-сериозния ремонт. Единия се кара изключително и само в София и е врътнал тази година 35 хиляди. Като изключим смяната на масло и филтри не е влизал в сервиз и не е мръднал. Чак сега го вкарах за преглед на ходова част, профилактично.

Очакван край, предвид какви боклуци произвеждаха.

Само нашите са супер . А кой бяха ?