Rexton W охранява националните паркове

През изминалата седмица Министерството на околната среда и водите (МОСВ) получи ключовете на 11 нови автомобила с висока проходимост SsangYong Rexton.

Обратно в новината

Коментари - Rexton W охранява националните паркове | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко мъка има на този свят... Не знам защо журналистите не си поставят въпроса за няколкото незначителни разлики, между специално брандирания черен, лъскав джип на парка и този от следващата снимка - на корейската армия. Матова боя, вероятно полимер, камуфлаж, яки метални джанти и приблизително нормални гуми! Айде, NVIS антените са си армейски, за тях няма да се заяждаме. Ако този черен паркетник от предната снимка влезе в гората, ще се матира за няколко патрула, но пък горските ще придобият добър опит в смяната на гуми в куци ситуации... и вероятно ще викат уаз-ката да ги издърпа :)

Много е важно да се изкажем негативно, нали? Като друго не умеем... Само не разбрах как точно лъскавата боя намалява проходимостта. Ако беше прочел внимателно, щеше да видиш, че колата е същата - дизел, с яко окачване и на рама. А разликата в джантите и боята само дава храна на форумни драскачи да се правят на компетентни.

Рекстъна е една идея луксозен сув и дявол знае колко е уместен за гората. А и чудно ми е защо не взеха българо-китайските?

Някои други също са карали такава пародия , не само г-н мастурбатора и могат да се изказват за качествата на тоя БОКЛУК и най-вече за качествата на сервиза който ги обслужва. Хубавият Рекстън е продадения а най-хубавия тоя който не си го купил

на тези рекстъни задните мосотове се трошат като солети... по-добре Нива, че и е два пъти по-евтина и бие дори паджерото в някой участъци...

Карал съм от стария Рекстън. Става си джипката за горските. Чудя се само, защо разни ч*кеджии коментират смело, без да имат и най-малка представа.

Отговорът се съдържа във въпроса (думичката с "ч") :-)

Поредната идиотщина. По големи боклуци не можаха ли да им измислят... Това на второто максимум третото излизане в планината се е разпаднало. Има си високопроходими автомобили за в планината, този корейски боклук, дето и за път нестава ще го катерят по баирите...

Много аргументирано "експертно" мнение. Аре бегай да се из... кажеш и в съседните темички, да ти олекне.

Като излязоха, ако знаеш с какъв мерак си купих такъв и година по-късно с какъв го продадох, друга песен ще запееш. Всъшност ако наистина си горски ти предстои да разбереш, колко истина има в думите ми. :)

Ами къде-къде по-добре от изгнилите "Ниви"...

Гори не останаха, за какво са ви джипове! да пазят мутрите от нахални пъпли туристи ли

Не си прав. Ако ги няма тези, наистина няма да останат гори.... Така поне малко респект ще има плодът "Манго" преди да ходи да си "бере".