Новото Peugeot 3008 дебютира като електромобил с автономен пробег от 700 км

Третото поколение на кросоувъра ще има и версии с бензинови турбодвигатели, но ще бъде само с автоматична скоростна кутия

Обратно в новината

Коментари - Новото Peugeot 3008 дебютира като електромобил с автономен пробег от 700 км | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много грозен cock-pit :) от това кормило нищп няма да се вижда, да не говорим и че сигурно ще струва 80.000 лв за Пежо 1.2? мне мерси

Бедняко, на никой не му пука за твоите 5к, които къташ за 20г. Голф. Хайде да не учиш огромни корпорации как да ценообразуват.

Младеж, айде по-кротко в защитата на ценообразуването точно на мултимилионните корпорации! Те те... ъъъ... цакат с високи цени, ти ги защитаваш :) Човекът горе е много прав - дизайнът е вятър работа - пресовани ламарини, лъскави пласмаски (основно) и таблетчета... Все пак са важни характеристиките на колата, а те са... двигател 1.2. Та така... След 7-8 години дизайнът ще е остарял, и какъв е сухият остатък? - ми Пежо с двигател 1.2, което струва 12.800 лева при платена цена 80 000 за него. Това е. И не можеш да предполагаш кой е бедняк, кой не е, кой стиска 5к за голф и прочее. От непремереното ти и неуважително изказване ми изглежда, че ти си този с 5-те, но нищо, ще пораснеш и ще ти дойде акълът как да се държиж възпитано, може би..

Mish-ко, отвори някой сайт с обяви и виж колко струва 5 гидишно пежо 3008 дори преди фейслифта. Малко ще те улесня, понеже забелязвам че не си много умен. Струва около 45-50к, доста повече отколкото бедняк като теб се надява, за да може да си го купи. На който не му харесва просто не си купува и подминава, а не ръси мозък,защото щом се развива една компания и обявяват такива цени значи има кой да ги плаща. Аз лично никога не бих дал толкова пари за кола също.

хаха най-обичам разни тролове да ми казват колко пари имам и какво мога да си позволя, иначе да като има балъци да дават толкова пари за малки таратайки с двигател на скутер ще има и такива цени, и понеже много разбирачи тук, я да видим статистиките за най-продавани марки къде е Пежо? не е в топ 10 даже ;)

Елементарен сърч в cars.bg показва, че 7-8 годишно (колкото казах по-горе) пежо 3008 струва около 14 000 лева, като има обяви и за 10 000 лева. 5-годишно струва под 30000 лева. Не знам въобще какви ги говориш и пишеш, честно казано. Затвърждава се впечатлението, че си недорасъл и недобре информиран младок/мацка, който много се репчи и иска и той да каже, ама ползва несъстоятелни аргументи, които издишат при елементарна проверка.

Хора, които не шофират явно им е дадено да създават UX в автомобилите. Проблема е, че това води до лаптоп на колела. Информационният дизай в Автомобила има логика да бъде фокусиран с проекция върху предното стъкло и то с най-важните му компоненти. Какво е това нещо? Къде трябва да гледа шофьора? В спотифай плейлистата ли? Или в порнхъба докато кара? ПЪТЯТ Е НАЙ-ВАЖНОТО.