Lada на второ място в света по ръст на продажбите

През първите десет месеца на година АвтоВАЗ е продал 320 569 автомобила или с 20.1% повече от същия период през миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Lada на второ място в света по ръст на продажбите | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лани продали 1, тази година - 2. Извод - двукратно увеличение на продажбите.

Не съм я карал, но я разгледах доста добре. Цената и е малко по-висока от очакването, но от Рено са се постарали да сложат доста екстри.Остава да си дадат някой помощен двигател и да сложат хубава автоматична кутия. Естествено са закалили всичко руснаците да издържа на смотаните ни (тяхните и нашите пътища). Все пак зависи как ще е след 3-5 години, но в този клас съперниците са доста, Дачия, Пежо 301, Ситроен Елис, Шкода Фабия и цените им са подобни.

Ако си произвеждал 100 коли започнеш да произвеждаш 200 имаш ръст 100%! Смях.....!

Извинявам се, Дачия, пусти умни телефони!

Много сте високомерни и прости повечето от коментиращите, бе! А и не сте и виждали и карали Веста! Колата е с красив и оригинален дизайн всички нормални екстри, върви и се държи прилично на пътя. На цената на Дания. Но цървула Ганьо писател, не читател (като чукчите ), кара само Мерцедес трета ръка.

Много сте високомерни и прости повечето от коментиращите, бе! А и не сте и виждали и карали Веста! Колата е с красив и оригинален дизайн всички нормални екстри, върви и се държи прилично на пътя. На цената на Дания. Но цървула Ганьо писател, не читател (като чукчите ), кара само Мерцедес трета ръка.

Това ме впечатли втори по ръст. По - голяма глупост не бях чел от писанията за ръста на руската икономика.

То и трите марки , не ги ли въртеше един мозък , Госн се казваше ????

Бах ти тъпотията кой ги мисли тия говна. По същата логика ако са продали една кола лани и две тая година ще имат ръст 100% биим мамата че Toyota продали 2 милиона автомобила

Умре циганката, дето хвалеше кремълското джудже - та сега аз го хваля!

Един съсед си купи Веста, не знам как се е уредил(в БГ). Даде ми да направя няколко кръгчета - добре си е колата, двигателят е от малкия клас да уточня. След 5,10,15,20г ще споделя как се държи след експлоатация(ако съм жив, дай Боже). Комшията се зарича да не я продава.

Човече, каква кошница караш, щом този сандък те радва.

вносител в БГ. НАР ООД. Преди време видях на живо една Веста доставена от този вносител. Много приятен наглед автомобил; различен от другите, особено от немските униформени дизайни.

немски униформен дизайн, отколкото "сдялано" с теслата.

Значи някакви си там "кравари", които сглобяват коли в палатка в Калифорния, успяват да произведат повече коли от мощния концерн Лада....

Като нема денги, а санкции, алконавтите пак взеха да си купуват Лади :)))

"Lada на второ място в света по ръст на продажбите", стряскате и без това изтрещелите бг-хейтъри.

%-тите на Лада са много 20, ама като брой нищо. Само двата % на VW са два пъти повече от всички продажби на Лада.

Най-висок ръст в продажбите имат всъщност Тесла - те ги удвояват.

тоя тъпанар гогов е уникат:))))))))))записвам му вече тпотиите и един ден ще ги изнеса