Lada фабрично на метан

Руският гигант АвтоВАЗ започна серийно производство на двугоривната модификация Lada Vesta CNG (Compressed Natural Gas).

Обратно в новината

Коментари - Lada фабрично на метан | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Метанът, чувал съм, се измерва в " кг." и 90 литра в никакъв случай не биха стигнали за 1100 километра пробег! Обемът, който запълва е в литри, но се продава в килограми!

Е тя с къв данък ще е разчекната между 100 коня?

Каква нова ЛАДА, какви пет лева. Това си е РЕНО отвсякъде. Вижте й муцуната - Дачия Логан, последна версия (също РЕНО). Нали французите купиха завода в Толиати, оттук нататък край с ФИАТ-ите, само РЕНО. Дано само не спрат от производство НИВА-та.

Много са си добри Ладите. Една от колите ми е Гранта, върви много добре, вози като лодка и не ми е създавала АБСОЛЮТНО НИКАКВИ проблеми, при това по българските пътища, на които даже и по "Тракия" могат да ти изпадат пломбите!

Разбрахме,че каруцата ти се казва "кранта".....не обиждай така добичето,то толкова си може:)))))

Много са си добри Ладите. Една от колите ми е Гранта, върви много добре, вози като лодка и не ми е създавала АБСОЛЮТНО НИКАКВИ проблеми, при това по българските пътища, на които даже и по "Тракия" могат да ти изпадат пломбите!

Браво ако има и доказано безопасни фарове няма да уврежда климата.Нагли терористи принудиха чрез наркомани на власт монтаж на жестоко вредни скенери вместо нормални безвредни жълти фарове. Автомобилите на газ са доказано безопасни ако нямат вредни скенери вкл лед,лазерни,ксенонови ...

Единствено ментално обременен човек би си купил Лада.

1100 км, но и с бензиновите резервоари, и с външните прикачни резервоари!

ей серГЕЙКО, В Русия освен Автоваз има още 55 завода на световни автопроизводители.За сравнени в БГ има 0 завода. И Руснаците не се хвалят с автомобили .Обикновено държат пазарите на атомни реактори,самолети, космически кораби и апарати.А коли от купчини желязо се произвеждат и в Бангладеш

"държат пазарите на атомни реактори,самолети, космически кораби и апарати" - a ве ей , папагал.....к'во държат кайш ?

Какъв гигант е АвтоВАЗ? Продават около 300 000 коли годишно, а Тойота и Фолксваген продават по 10 милиона годишно. Една Шкода продава по 1 милион коли годишно.

Продават малко коли, защото хората като си вземат ги карат 50 години, а не като западните гнилочи :D