Коментари - Ferrari обмисля ”по-семеен” модел | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, пред това нещо на снимките , VW пасат ми се вижда като модна икона

Махнете ги тия италиански кошници. Дайте нещо от великия савецкий съюз - як тунинг на зазка, автономна лада, хибридна газка, да пише народа, да цъка плюсове и минуси, трафик да има!

Отвътре - крадено от алфа, задната колона и страничния заден прозорец - от Сааб 95 комби...

Това са глу.пости! Колко семейни хора с деца си купуват Ферари!?

сега, нали знаете, че карам s класа 2016? като пуснат семейно ферери - задължително ще си взема и аз едно. ей така, за кеф. да си го карам, на пръво място. ще преминавам БАВНО покрай вас, както преминавам сега с белата ми s класа, за да може по-добре да го видити... и да си не трошите вратовете, като се обръщити след меня... на второ място, да има за какво да ви пиша и да ви дразня, да се праскате от завист, че s класата ще я ползвам за да ходя по балкана (до където стига асфалта) да си карам е-колеото. днес си сложих багашник на лада нивата ми за тази цел. но като си взема семейното ферари, s класата ще смени ладата, като основен превозвач на е-колелото ми. е на, похвалив ви са!:-)

Обадих се в централата и питах за модела......Matchbox ще ги пуснат в края на другата година така,че ще почакате а иначе си джиткай по масата със S класата гледай само майка ти да не те види,че ще има наказание:)))))

очаквам Ферари Мултипла в такъв случай....