Камионът обаче не е само мечта - Мадлен го притежава, съобщи scania.com, цитиран от "Фокус".
Бяло-розовият камион Scania R 560 не може да не привличе вниманието на другите участници в движението по пътищата.
Оборудван и украсен в Холандия, камионът отвсякъде изглежда потресаващо. Собственичката на това транспортно средство се шегува и казва, че в нейните вени тече дизелово гориво. От дете тя помагала на баща си, чиято работа също била свързана с тежкотоварни и леки автомобили. Таткото помогнал на Мадлен да създаде камиона на своите мечти.
Вижте снимки >>
Към днешна дата, девойката вече работи в собствена компания, която осъществява автомобилни превози. Тъй като през зимата работата спира, Мадлен планира тогава да помага на баща си в неговата работа.
Няколко години по-рано, Мадлен изучавала дизайн, но после решила, че ще учи механика на транспортните средства. Тя казва, че това е било най-хубавото решение в живота й.
Камионът Scania R 560 си купува само три месеца, след като е положила изпитите в гимназията в Гьотеборг, Швеция, с помощта на баща си – Магнус.
Дизайнът на „камиона на своите мечти” тя създала сама, а мечтите й направила реалност холандската компания Sjaak Kentie. Работата отнела седем седмици.
Вдъхновеният в розово интериор на кабината Мадлен измислила сама. Младата жена казва, че за нея е важно да си има любимо транспортно средство. Карането на камион не счита за работа, а за начин на живот – „аз просто искам да карам”.
Атрактивният й бяло-розов камион Scania R 560 вече е печелил награди и е събирал всякакви видове реакции: „Повечето го считат за нахален, необичаен и готин”, казва Мадлен.