Германската марка Opel показа електрическата спортна кола Corsa Rally Electric по време на изложението за видеоигри Gamescom 2024 в Кьолн, Германия. Състезателната електрическа кола съчетава спортна динамика и впечатляващ дизайн. По време на най-големия в света търговски панаир за компютърни и видеоигри, както и за електроника като цяло, е представен рали автомобилът Opel Corsa Rally Electric, който привлича вниманието на посетителите на изложението.

Вижте как изглежда Opel Corsa Rally Electric с дизайн Gamescom  >>  >>  >>

Специално за случая автомобилът е с дизайн Gamescom. Забележителният спортен автомобил Opel Corsa Rally Electric е оцветен изцяло в жълто, черно и бяло. Ефектът е подсилен от ярко жълти джанти и спирачни апарати, които подчертават изгледа на напълно електрическия рали автомобил. Създателите на впечатляващия дизайн са творческите екипи на Black fish design.

Снимка: Димитър Цапрев

Специалното издание на Opel Corsa Rally Electric Gamescom демонстрира качества като прогресивен дизайн, съчетан с производствена технология и най-съвременни компоненти за моторните спортове. Corsa Rally Electric продължава пионерските, иновативни постижения на Opel.

С ралито ADAC Opel Electric Rally Cup powered by GSe, германският производителят и автомобилният клуб на марката стартираха първата в света електрическа надпревара и успешно я наложиха в спортния свят. Международната надпревара в момента е в своя четвърти сезон и вдъхновява както феновете и зрителите, така и участниците.

Снимка: Opel