Германската марка Opel произвежда автомобили от 125 години. За тези 125 години Opel промени живота на милиони хора по света, предоставяйки им възможност да бъдат мобилни, независими и да се докоснат до много иновации в автомобилната индустрия. Сега Opel празнува своя юбилей и в България, като днес и утре - на 8 и 9 юни, представителството на Opel в България организира тест-драйв за всички почитатели на марката, които могат да направят пробно шофиране на най-новите модели Opel, да се повеселят и да получат приятна изненада за спомен от празника.

Вижте новите и легендарнтите модели на Opel  >>  >>  >>

Празненството се провежда на VIP-паркинга на столичния "София Ринг мол", като ще продължи от 11 до 17 часа и в двата почивни дни. Всички, които имат желание да се запишат за тестово шофиране, могат да го направят в сайта opel.bg или на място по време на събитието. Освен новите модели от гамата на Opel посетителите могат да видят легендарните модели Opel Manta A, Opel Kapitän 2500P De Luxe и Opel Commodore, както и първото и второто поколение на Opel Corsa в спортната версия GSi.

Opel Manta A, Opel Kapitän 2500P De Luxe и Opel Commodore

Снимка: Тони Тончев

Специално за събитието е изградена огромна шатра, която носи логото и мотото на годишнината - "Завинаги напред от 1899 година". Посетителите имат възможност да разгледат изложбата с архивни снимки от историята на марката. За настроението на гостите се грижат барманът Павел Памукчиев, който прави за гостите ароматно кафе или освежаващ безалкохолен коктейл с оригиналните имена Corsapolitan, Astra Colada или Mokka Tonic, като препратка към моделите на Opel. За ритъма на партито се грижи DJ Footch, който подбра специален микс от музика, която да създаде приятно изживяване и емоция по време на събитието.

Новият Opel Astra

Снимка: Тони Тончев