Германската марка Opel продължава успешната кампания под надслов Yes, of Corsa!, посветена на бестселъра си Corsa. С вдъхновение за романтично настроение за празника Свети Валентин, днес Opel задава въпросите: "Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Кара ли сърцето ви да бие по-бързо? Дали е идеалният спътник за вашата среща?". Според маркетинговите специалисти от Opel, всички тези въпроси могат да имат само един отговор на Свети Валентин и той е Yes, of Corsa! ("Да, разбира се", в превод от английски език като игра на думи).

Защото новият Opel Corsa е идеалният спътник за романтичния ден на всички влюбени. Ненапразно Corsa е толкова популярна и доказателство за това е, че моделът беше обявен за най-продаваният малък автомобил в Германия за трета поредна година. Той се отличава с прецизност и голямо внимание към детайла, от мобилност без локални емисии при Corsa Electric до впечатляващ дизайн с Opel Vizor и технологии, които правят всяко пътуване по-спокойно и сигурно.

Снимки: Opel

Моделът е оборудван с най-съвременна и модерна мултимедия, за да може да пуснете любимите си любовни песни или плейлиста за Свети Валентин от собствения си смартфон. Специално за празника на Свети Валентин, Opel съвместно със своята творческа агенция разработи кампания с цветна визия и видео, с която надгради успешната лансираща кампания под мотото на Yes, of Corsa!.

Екстериорът на новата Corsa е изчистен от излишни детайли, дързък и с характер. Той гордо носи отличаващото се лице на марката Opel Vizor и предлага голямо разнообразие от алтернативи за задвижване - избор от две нива на електрическа мощност на батерията до ефективни бензинови двигатели и хибриди с 48-волтова технология, които скоро ще бъдат предложени на потребителите.

Снимка: Opel

Новата Corsa продължава дългогодишната традиция на марката Opel да прави най-съвременните технологии и функции достъпни за широк кръг клиенти. Те включват интелигентните адаптивни матрични LED светлини без отблясъци с общо 14 индивидуално управляеми светодиода, както и цял набор от модерни системи за подпомагане на водача, напълно дигитален кокпит с последно поколение информационно-развлекателна система и удобни седалки с функция за масаж.