Независимо дали планирате следващото си каране на ски или се подготвяте за почивка на по-топъл климат, новият Opel Astra Sports Tourer е идеалният спътник за цялото семейство. Той предлага изобилие от пространство, гъвкави и практични решения за товарене на багаж, а електрическата версия и пътуване без емисии.

Вижте галерията със снимки на новия Opel Astra Sports Tourer  >>  >>  >>

Новият Opel Astra Sports Tourer Electric е едно от първите напълно електрически компактни комбита, с които притежателите му могат да изминат до 413 км пробег преди да се наложи повторно зареждане. За по-дълги разстояния Opel предлага практични аксесоари за зареждане.

Снимка: Opel

Новият Opel Astra Sports Tourer е оборудван със специално изработени оригинални аксесоари на Opel, които да гарантират достатъчно пространство за всичко, от което се нуждаят хората по време на път. Германското комби предлага както практични транспортни и носещи системи, така и гъвкави решения за комфорт и оборудване за безопасност при хлъзгав път.

Новият Opel Astra Sports Tourer е комфортен и практичен семеен автомобил с много място за багаж. Комбито предлага товарен обем до 1553 литра със сгънати задни седалки. Това означава, че не само многобройните куфари, но и вашият четириног домашен любимец може да пътува удобно и безопасно в обемна транспортна кутия. Дори с пътници на задната седалка, багажникът разполага с вместимост до 516 литра.

Снимка: Opel

В багажното пространство на Astra Sports Tourer има място за няколко комплекта ски, благодарение на интелигентната опция за промушване в задния централен подлакътник. Подложката в товарното отделение също е много практична. Мръсните ски или зацапани туристически обувки, мокро спортно оборудване и много други неща могат да се съхраняват, като багажникът остава съвсем чист. Подложката със своето гумирано покритие и стабилен страничен ръб не само предпазва от мръсотия и вода, но и позволява всички багажи да бъдат подредени.

Снимка: Opel

Различните решения, наречени FlexConnect, допринасят за релаксиращо, комфортно пътуване, като осигуряват подредена среда в купето и в същото време правят пътуването по-забавно. Държачите за таблети или сгъваемата маса гарантират, че пътниците на задните седалки могат да се отпуснат и да гледат филми или да играят игри. Саката и якетата удобно могат да се окачат на куки и закачалки. Всички приставки на FlexConnect се прикрепят към адаптер, който се монтира на облегалките за глава на предните седалки и се отстранява само с една лесна стъпка.

Снимка: Opel

В случай, че е необходимо допълнително пространство за ваканционното пътуване, Opel предлага селекция от гъвкави транспортни и носещи системи за новата Astra Sports Tourer, за да побере отделно спортно оборудване. Те включват аеродинамично проектирани кутии на Opel, както и багажници за ски и сноуборд Thule за до шест чифта ски или различни багажници за велосипеди, които могат да пренасят до три велосипеда. Ако настилката през планински проход е покрита със сняг, Opel Astra Sports Tourer разполага с подходящи вериги за стандартните 18-инчови гуми.

Снимка: Opel

Новият Opel Astra Sports Tourer Electric предлага много практични решения за багаж, което го прави подходящ и за пътуване на по-дълги разстояния. Неговият електромотор осигурява максимална мощност от 156 к.с. и максимален въртящ момент от 270 Нм, който е напълно достъпен от първото натискане на педала на газта. Благодарение на литиево-йонната батерия с капацитет 54 кВч, монтирана в долната част на автомобила, за да спести място, комбито от компактния клас може да измине до 413 км в съответствие с цикъла WLTP между спиранията за зареждане.

Снимка: Opel

Дори когато електрическият модел се нуждае от презареждане, е необходимо само кратко спиране, защото може да бъде зареден до 80% от капацитета на батерията за около 30 минути в станция за бързо зареждане с постоянен ток от 100 кВт. Напълно електрическата Astra Sports Tourer Electric е оборудвана стандартно с трифазно вградено зарядно устройство за бързо AC зареждане с 11 кВт чрез стенна кутия. Зарядната станция eProWallbox оптимизира зареждането на автомобила с до 22 кВт мощност на зареждане. Процесът на зареждане може лесно да се контролира и наблюдава с помощта на различни функции с помощта на вашия смартфон.

Снимка: Opel

Водачите на Opel също така са перфектно подготвени за всякакви ситуации, докато са в движение, благодарение на наличните практични аксесоари за зареждане. Това включва кабел за зареждане Mode 3, както и универсално зарядно устройство с четири преходника в комплект - 3-фазен щепсел CEE-16 за индустриални контакти с трифазен ток, щепсел CEE-32 с 1-фазен ток и щепсел тип EF за битови контакти и щепсел тип 2 за обществено зареждане.

Универсалното устройство може да бъде свързано към почти всички битови и индустриални контакти, както и към обществени зарядни станции и е идеално за пътувания и в чужбина. Освен това се предлагат различни други оригинални аксесоари, които осигуряват удобство и практичност за пътниците в автомобила. Това гарантира, че всяко пътуване с новия Opel Astra Sports Tourer се превръща в спокойна, приятна част от ваканцията независимо каква е дестинацията.

Снимка: Opel